Love this post:Love this 0

Någonting nytt jag köpt som snabbt blivit mina favoriter. En mycket bra BUS-kräm när man känner sig dyster och grå från ACO, finns att köpa på apoteket kostar runt 7€. Riklig, lätt och bra doft(luktar inte BUS efter några timmar). Går snabbt in i huden och mjukgör med oljor från solros och raps så din hud känns mjuk och smidig. Bygger gradvis upp en snygg färg och fast man är lite slarvig så blir det inte fula ränder. 

Loreals Hot Straight Spray som sprayas i fuktigt hår. Föna och använd plattång. Jag brukar göra lockor med min plattång. Skyddar håret mot värme och gör håret lent. Jag tvättar håret ungefär en gång i veckan och tycker produkten fungerar bra.

Från O.P.I. köpte jag ett UNDERBART nagellack som heter “we´ll always have paris”. O.P.I. är det BÄSTA nagellacket, ever! Snygga färger har de, håller länge, flagnar inte, bra pris (ca 14€). Har blivit röstad som bästa nagellacket i många tidningar mm. Camilla vid Sköna Clara tipsade mig om O.P.I..

“Naked luch” heter ögonskuggan jag köpte från MAC och “Bigg kiss” heter läppglansen. Är mycket nöjd med dessa produker också. 

You may also like...

0 Comments

  1. Hejsan Malena :o)

    OPI är jättebra. Men nu tipsar jag Dej om Essie nagellacken. JÄTTEBRA! SUPERFÄRGER!

    Ses snart i Kokkola :o). Men kom ihåg att köra försiktigt.

    Knus

  2. […] : Jag har inte ett favoritsminkmärke. Har många favoritprodukter som här, här, här, och här, t.ex mitt nya favoritsminkset från Youngblood är helt super! Jag lovar att det kommer snart ett […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *