Just nu

Love this post:Love this 0

Äter sallad vid Kokkolinna. Med oliver, räkor och tonfisk. Detta blir nog en matblogg nu, haha! Här är det billigt och bra. Ville tipsa om de kvinnliga blusarna som kommit in till H & M, volanger över bysten och tight vid midjan. Under tjugolappen. Köpte denna mörkblåa och en illröd (åh!). De har kommit klänningar av dessa också, jag skall ha svart. Och röd, men den röda färgen har inte ännu kommit in, kanske nästa vecka. Jag skall matcha med min nya kappa och Louboutin. Och röda naglar. Idag har jag på mig ett brunt bälte från Burberry, boyfriendjeans från H&M, bruna läderklackar och min Mulberry Roxanne. Känner mig fin och ledig.

Håret har jag inte borstat på två dagar. Vi cyklade till Brudskär igår kväll, tog ett dopp i havet och cyklade hem. Vaknade med diskreta lockar.

Oj, det var inte meningen att se sur ut:) Men ids inte ta flera bilder, annars tror någon att jag är helt kukkelikuu.. Man vet att man har en blogg när man sitter och bloggar på lunchpausen, tittar runt sig och tar bilder av sig själv. Haha! Tänk vad fånigt egentligen. Men jag älskar att läsa och titta vad och var t.ex. Blondinbella äter. Nu skall jag tillbaka till kontoret. Jobbar ni eller har ni ledigt? Berätta gärna vad ni håller på med:)

Superbra bild. Det där vita är salladsdressing. Greate! Det har kommit in många frågor jag inte svarat på.. Släng in dem hit igen om det är panik.

Kom ihåg att någon frågade om min vita klänning från Nelly.com. Jag beställde den i M och den är bra – vid och bra.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *