Love this post:Love this 0

malenami-9244När jag var på ansiktsbehandling till Cosmetique, i Jakobstad, gjorde fina Mia en hudanalys åt mig och ängsligt lyssnade jag på domen. Men det var inte alls så farligt som jag trodde – hon sade att man märker att jag tar hand om min hy. Det om något var härligt att höra! För ibland undrar man om man gör rätt. Har man rätt produkter för sin hy och ålder. Jag tipsar er nu som då om produkter jag använder och tycker om. Sen förra hösten har jag använt Jurlique, en ekologisk och biodynamisk hudvård – de plockar växterna och örterna för hand. Det tycker jag låter bra! Här kan ni läsa mer!

En underbar ansiktsbehandling för hemmabruk är Fruit Enzyme Exfoliator, och som namnet säger så är produkten en frukt-baserad enzym-peeling. Den stimulerar cellförnyelse, motverkar fina linjer och rynkor och ger en jämn och klar hudton. Jag applicerar ett tunt lager på min hy, också på halsen och decolleté. Låter verka i ca fem minuter och sköljer sedan bort med ljummet vatten.

Efter ansiktsmasken spritsar jag Roswater Balancing Mist över hela ansiktet och toppar av med Jurliques underbara Skin Balancing Face Oil. Under smällkalla vintern har denna varit en räddare. Tror den gör under åt en solbränd hy också. Oljan passar perfekt under dagkräm eller serum. Jag brukar, morgon och kväll, lägga Herbal Recovery Gel över oljan.

Så, ja, min hy mår bra. Oj, nu rimmar ja’! 🙂

malenami-9230

Den härliga Skin Balancing Face Oil innehåller kamomill, ringblomma, läkemalva, ros och olja från avokado, macadamia och nyponfrö. Oljan balanserar huden och förbättrar hudens elasticitet – den blir mjuk och smidig.

Här hittar ni återförsäljarna i Finland.

You may also like...

5 Comments

 1. Hej Malena! Ända sedan jag läste ditt ena inlägg om Jurlique har jag önskat mig det! Men jag har så svårt att veta vad jag ska ha för sort! Jag har väldigt udda hy, den klarar de flesta produkter jättebra i ca 2-4 månader och sen blir det helt upp och ner och jag får superful hy, med finnar, skador, eksem osv.. (Ursäkta, det blir lite små läbbigt detta inlägget *fniss*) Men jag vill så gärna, äntligen få kontroll på min hy…. Jag har tittat på Jurliques sensetive recovery… Vad tror du?

  Tacksam om du skulle vilja ge mig lite råd 🙂
  Det är så svårt med hudvård… Stooora kramar!

  1. Hej Maria! Rebalance Sensitivity tror jag skulle vara jätte bra till din hy! (obs! jag ingen expert) Du kan förstås också skriva till Maria som är agent för märket och fråga – hon kan tipsa om vilka produkter som skulle vara bäst för dig! maria@mn-brands.com .
   Ha en underbar dag!

   Kramar!!

   1. Ja och så en sak till! Tror att du skulle älska Skin Balancing Face Oil! Kram!

 2. Hmm, skrev fel namn, menade ju Rebalance Sensitivity så klart 🙂
  Kraam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *