Jurlique som doftar rosor

Love this post:Love this 0

malenami-9244När jag var på ansiktsbehandling till Cosmetique, i Jakobstad, gjorde fina Mia en hudanalys åt mig och ängsligt lyssnade jag på domen. Men det var inte alls så farligt som jag trodde – hon sade att man märker att jag tar hand om min hy. Det om något var härligt att höra! För ibland undrar man om man gör rätt. Har man rätt produkter för sin hy och ålder. Jag tipsar er nu som då om produkter jag använder och tycker om. Sen förra hösten har jag använt Jurlique, en ekologisk och biodynamisk hudvård – de plockar växterna och örterna för hand. Det tycker jag låter bra! Här kan ni läsa mer!

En underbar ansiktsbehandling för hemmabruk är Fruit Enzyme Exfoliator, och som namnet säger så är produkten en frukt-baserad enzym-peeling. Den stimulerar cellförnyelse, motverkar fina linjer och rynkor och ger en jämn och klar hudton. Jag applicerar ett tunt lager på min hy, också på halsen och decolleté. Låter verka i ca fem minuter och sköljer sedan bort med ljummet vatten.

Efter ansiktsmasken spritsar jag Roswater Balancing Mist över hela ansiktet och toppar av med Jurliques underbara Skin Balancing Face Oil. Under smällkalla vintern har denna varit en räddare. Tror den gör under åt en solbränd hy också. Oljan passar perfekt under dagkräm eller serum. Jag brukar, morgon och kväll, lägga Herbal Recovery Gel över oljan.

Så, ja, min hy mår bra. Oj, nu rimmar ja’! 🙂

malenami-9230

Den härliga Skin Balancing Face Oil innehåller kamomill, ringblomma, läkemalva, ros och olja från avokado, macadamia och nyponfrö. Oljan balanserar huden och förbättrar hudens elasticitet – den blir mjuk och smidig.

Här hittar ni återförsäljarna i Finland.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *