Love this post:Love this 0

Jag fick två krämer på posten av Jabu’she, TUSEN TACK! Här skall testas! En ansiktskräm och en ögonkräm – jag är så lycklig, jag älskar krämer! Ansiktskrämen doftar gott, kommer att tänka på värme – Karibien. Solkräm? Men inte så starkt. Och något annat bekant finns i doften, som en varm kram av farmor. Känner mig extra skön och smeker min kind hela tiden, man blir glad av denna produkt, känner sig omtyckt. Mycket krämig är den också, tror den skulle vara perfekt på min vintertorra hy. Men också nu på sommaren då man vistas mycket i solen. Produkten lovar att fungera mot rynkor och solskadad hy. Och så lovas det att den minskar effektivt på porstorlekar – detta tycker jag är fascinerande! Eftersom jag är snart trettio märker jag att min hy har förändrats.

Ögonkrämen är också krämig och skön. Like it! Gillar att dessa produkter från Jabu’she är i tuber. Det är nog så att när jag kommer hem så tvättar jag bort sminket så fort som möjligt för att sedan få massera in mitt ansikte, hals och dekolletage. Och så tycker jag om att de använt  Annika Duckmark som modell, kommer ihåg när hon blev fröken Sverige. Här kan ni läsa mer och produkterna!

Jabu’she 24 hour Original Creme är den mest aktiva krämen i produktfamiljen Jabu’she. Det är en intensiv anti-rynkkräm som återuppbygger och återger huden dess spänst och lyster och med snabba och synliga resultat på rynkor. Den minskar även effektivt porstorlekar.

Jabu’she 24 hour Eye Creme. Aktiv ögonkräm som ger tydliga resultat på fina linjer. Motverkar uppkomsten av ålderstecken och gör huden märkbart fastare och slätare.

Det är enkelt att skilja Jabu’she från andra krämer. Jabu’she har kännbar, mätbar och klart synlig effekt. En omfattande studie vid Karolinska Sjukhuset utgick från fyra mätmetoder; klinisk bedömning, fotografisk bedömning, självskattning och laserprofilometri där alla visar att den världspatenterade formulan QAL-100 med de aktiva ämnena Liponsyra, Acetylkarnitin och Coenzym Q10, tillsammans verkligen fungerar mot rynkor och solskadad hud. Rynkdjupet hos dem som använder Jabu’she 24 hour Original Creme med QAL-100 minskar med i genomsnitt 51 % efter 12 veckors användning, vilket är påfallande goda resultat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *