Love this post:Love this 23

top-14

Hej från kontoret!

Sitter i femte våningen med vy över staden och njuter av solen. Hörni, här vid kontoret har vi en låda med testprodukter, som jag eeh, ibland, tar hem och provar. Nu har jag riktigt förälskat mig i The Organic Pharmacys produkter. Om ni inte hört om dem tidigare kan jag tala om att de är de främsta i världen inom ekologisk hudvård. Få märken har så stränga regelverk som de har (det skall jag berätta mer om en annan gång). De är de renaste och lyxigaste produkterna jag testat. Hörde  idag rykte om att vi skall ha kampanj på De-tox Cellulite Body Oil och tänkte fråga er om ni skulle vara intresserade av produkten och jag kanske kunde fixa er en rabattkod innan vi kör kampanjen och de tar slut..?

Testade själv produkten och köpte den sedan eftersom jag tyckte den var så bra! Den gör huden spänstig och snygg (och under natten tar den livet av celluliter, he he). Det är alltså frågan om en kroppsolja som innehåller kallpressade, näringsrika oljor. Den innerhåller allt från grapefrukt som avgiftar och motverkar svullnad, fänkol som arbetar hårt för att befria kroppen från toxiner, förbättra microcirkulationen och syresättning, och alltmöjligt annat trevligt. Bäst är det att massera in kroppen efter att man borstat huden – då får man igång blodcirkulationen och blir av med döda hudceller. Tjo!

Så hojta till om ni är intresserade så skall jag fixa en bra deal åt er!

You may also like...

12 Comments

 1. Låter nog bra, fast jag tror inte det skulle hjälpa i mitt fall 😉 haha.. Men förhoppningsvis blir jag något mindre inom en vecka i alla fall 😀 – eller senast till påsken.. Kram

 2. hojt! Jag är intresserad 🙂

 3. Hej, vad bra. Tipsa gärna om flere ekologiska hudvårdsprodukter. Har varit på föreläsning om hållbar utvekling och t.ex gick vi igenom mycket innom skönhetsvård och hur mycke “gifter” och allergeniserande ämnen det finns i våra produkter (som t.ex hårfärger) som vi använder varje dag och det var skrämmande… så nu börjar jag själv söka efter ekologiska produkter men det är inte alltid så lätt….

  Ha en bra fortsatt dag! 🙂

 4. Hojtar!! 🙂

 5. Älskar också de produkterna – fick testa för 1,5 år sedan och blev helt fast och numera köper jag all min ansiktsvård därifrån. Jag har så himla torr hy, speciellt på vintern och jag har nog testat ALLT utan att hitta rätt.. förrän jag testade double rose (eller vad den nu heter) från Organic Pharmacy och den funkar sååå himla bra.

  Kram
  Jannike

 6. Hej. Jag hojtar också

 7. Hojtar till

 8. Absolut hojtar jag också vem vill inte slippa lite celluliter

 9. Men lägg av… VILL HA!

 10. jag hojtar också

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *