Love this post:Love this 0

No mutta aaaah, tulin niin iloiseksi kun loggasin sisään blogille! Niin monta ihanaa kauneusvinkkiä! Mahtavaa! Julkaisen kommentit välittömästi, niin kaikki pääsevät lukemaan muiden vinkkejä. Minulla myös on jotain vinkkejä kerrottavana, mutta ne tulevat vasta ensi viikolla. Nyt keskityn tulevaan Tukholman matkaan.. en ole vielä pakannut, tai edes päättänyt mitä laitan päälleni, haha!

Täältä tulee minun kauneusvinkkejä teille rakkaat lukijat! Vietin aikaa rakkaiden ystävieni kanssa – pidimme kauneusillan. Ja tämä siis tapahtui viime viikolla ja meillä oli todella hauskaa! Testasimme useita eri tuotteita (niistä saatte lukea ensi viikolla) ja lisäksi vackra S oli valmistanut meille rauhoittavat naamiot. Ihanan raikas vihreä sekoitus. Kuivalle iholle reseptinä 1x avocado, oliviiöljyä (yksi loraus), 1x kanamunankeltuainen ja tl hunajaa. Sekoita ja levitä kasvoille. Rasvaiselle iholle muuten sama resepti, mutta lisää koko kanamuna ja purista lisäksi hieman sitruunaa. Huulilla meillä oli hunajaa. Arvatkaa vain oliko ihanaa?

You may also like...

0 Comments

  1. Vi hade så roligt! 🙂 tack för en fin kväll, trevligt sällskap och de fina bilderna! – Marie

  2. Vi var allihopa som en plåt nybakade bullar efter den kvällen…En varm glödande färg på kinderna efter alla Malenamis super-produkter och en god doft av kvinnlighet 🙂
    Tusen tack kära flickor!!! <3 – Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *