Love this post:Love this 19

Jag hade en alldeles underbar dag igår! Ni vet då allt går perfekt. Leon var som en solstråle och var så duktig då jag förde honom till dagis på morgonen. (annars är det som att klä en liten krokodil på morgnarna, samma då han skall kläs av. Ni vet, livsomvälvande stora förändringar:)  Sedan hade jag kundbesök vid Svarvars trävaruhandel och satt där och suktade efter vackra, breda trägolvsplankor. En dag skall jag ha sådana! Efteråt körde jag till kontoret och satt en stund och bara tittade ut genom fönstret. Vi har en fin utsikt över staden från kontoret, stora fönster och då solen tittar fram denna mörka tid – ja, då njuter man extra. Bara stannar upp och tar in. Mmm, och så jobbade jag lite såklart. Träffade också min chef och en av våra omslagsmodeller. Gick till salongen och frågade om Mia hade tid för en K-Lift och det hade hon! Att piffa upp ansiktet känns helt rätt nu och det bästa är ju att man genast ser resultat – jag beställde en till tid till nästa vecka. K-Liften är ju bäst att göra som “kur”, några ggr efter varandra, för bästa resultat. Men man kan också bara testa en gång, som… om man skall på fest eller skall gifta sig t.ex. Mia färgade också mina ögonbryn och jag tyckte det blev så bra! Välvårdade ögonbryn lyfter nog hela ansiktet (och k-lift, haha!😉

Frågade Mia om jag fick ge lite rabatt till läsarna om de ville testa på K-Lift vid Cosmetique Salon i Jakobstad och det gick bra! Så bokar ni tid till en K-Lift under december månad får ni 10% rabatt på den. Säg bara att ni läst på bloggen så får ni rabatten!

Köpte Clarins läppglans från Cosmetique och ögonbrynsvaxen är från Lumene, den kom i en Livbox för ett par månader sedan – älskar den!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *