Fransförlängning vid Kerho

Love this post:Love this 1

Idag var jag vid Hiushuone Kerho i Åbo och fina Ville gjorde mig så vacker! Jag har aldrig testat på fransförlängning och var nog lite nervös när jag låg ner på britsen och förklarade att jag nog ville att mina fransar  skulle se någorlunda naturliga ut. Och vet ni, Ville gjorde ett så fantastiskt jobb!!! Jag känner mig sååå vacker!

Jag hade varit vid kosmetologen och färgat ögonfransarna några dagar före. Ville la skyddslappar på den nedre fransraden och satte igång. Inget tog ont, Ville arbetade fint som en kirurg och limmade den ena fransen efter den andra… Till sist somnade jag. Som tur tyckte Ville det inte gjorde något, han sa att de flesta av hans kunder brukar somna. Behandlingen tog ca 1,5 h och går ut på att limma fast fransar ovanpå de fransar man redan har. Fransarna sätts fast en och en och antalet är individuellt.

Titta så underbart det blev!! Jättefint och känns naturligt, inga tunga ögonlock som jag trodde. Sitter nu här i hotellrummet, tittar upp bakom laptoppen och blinkar med mina förföriskt långa fransar åt Kärleken (tror han tycker jag är lite löjlig, haha!). Nu behöver jag i princip inte sminka mig alls.. Inte maskara iallafall, fransarna är svarta och böjda. När jag tvättar ansiktet skall jag undvika produkter med olja och att gnugga ögonen.

Tusen tack Ville för mina underbart vackra fransar – you made me feel so pretty!

Hiushuone Kerho på Facebook.

Kom på en sak som kändes konstigt… När jag gick till universitetet blåste det och jag kände vinden i mina fransar… haha!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *