Love this post:Love this 0

Stelfrusna kom vi in till Sköna Clara. -30 grader! Vi fick genast rykande varm drycka. Snygga Philosophy blues original klackar på jättejätte-rea! Snygga va! Som ni ser har jag röda tånaglar. Jodå. Jag går alltid med vårdade fötter och lackade tånaglar, för man vet aldrig när tillfället kommer att man skall pröva ett par riktigt fina klackar. Men, men vinterblek är man som bara den (skulle kunna ta greklandbrännan nu..)…

Om ni är intresserade av Philip B, de bästa hårprodukterna, så tag kontakt med Camilla vid Sköna Clara, hon hjälper så gärna till med vad som passar just ditt hår. Maila henne, adressen hittar ni här!

Rabens Saloners vårblusar, vitt är fint!

You may also like...

0 Comments

 1. kul att du visar en liten bild från ouch! by ko-ko-no på din sida. tjejen som gör dom bor där jag bor. Äger några stycken av halsbanden och armbanden och dom är så fina. Extra plus att den man får dom av kan skriva en liten fin hälsning inuti.

 2. Hej!

  Vad är det för fint halsband som du har på sista bilden 😉 ?
  Rabens blusen till höger har jag, den är jätte fin 😉 !!!

  // mia

  1. På sista bilden prövade Systeryste det vackra halsbandet från märket DIDDI (om jag kommer ihåg rätt;)). Rabens bulsen du har funderade jag också på;)

   Kram!

 3. Har surfat runt på massa sidor där dom säljer Diddi smycken men inte hittat just detta – typiskt ;-)!

  1. Maila Camilla vid Sköna Clara om halsbandet! Camilla (at) Skonaclara.fi

   Kram!

 4. Hittat en bild med en jättefin grå halsduk, som verkar vara från Rabens saloner, men jag kommer inte till tråden när jag klickar på den…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *