Love this post:Love this 0

Vem har saknat foto-album? Det har jag! Det är så sällan man gör pappersbilder mera. Gillar att visa bilder när vi får besök, men det känns så krångligt och opersonligt att visa bilder på datorn (och så finns ALLA 5000 bilder där, också de man inte vill visa). Hittade ett superenkelt sätt att spara bilderna, minnen, på ett fint sätt. Nu finns det foto-böcker man enkelt kan själv fixa hemma. Man väljer ut de bästa bilderna, bestämmer i vilken ordning och storlek man vill ha dem och trycker “Click!” så kommer foto-boken hem med posten. Denna bok är från Foto Björndahl, gjorde den till Camilla som julklapp.

En fin present åt vännen, en foto-bok med bilder från en tjejkväll till exempel – priceless! Eller varför inte alla fina bilder man tog av barnen på julen.Det blir en fin gåva till mor- och farföräldrarna. Så roligt att bläddra i dem- de är ju eviga..

You may also like...

0 Comments

  1. Tack Vännen!

    Undrar om Du kan förstå hur mycket jag uppskattar gåvan:o)

    kram o knus o klem o precis allting:o)

    camilla

  2. Aaw, vad fint gjort av dig! Jag gjorde en agenda på tryckdig.se till min bästa väninna i julklapp. Valde ut lite foton på oss och skrev in viktiga datum. Personliga julklappar är alltid uppskattat. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *