Love this post:Love this 13

jurlique-1442

Jag har äntligen förstått mig på mitt framtida jag. Att jag kommer att tacka mig själv för att jag tar hand om min hy. Länge har produkter som kan hjälpa mig se och känna mig fräschare, de som sköter om på djupet och inte bara ger en quick fix intresserat mig. Jag tror det var efter jag fyllt 25 år som det blev viktigt. Jag blev plötsligt medveten om att jag var nära trettio och jag hört nångång att nu om nånsin skall man börja sköta om sin hy, eftersom den inte alltid kommer att se ut såhär.

Och mitt framtida jag kommer att tacka mig.

En fantastisk sak med bloggandet är att jag nu som då får produkter hemsickade, som jag får pröva och sen skriva om, om jag tycker. Detta har resulterat i att jag valt bort en massa produkter jag aldrig mer skulle röra i, aldrig, fått mer vetskap om innehållet och vad de gör mig och så, självklart, har jag hittat nya favoriter jag aldrig annars skulle ha testat mig på. Produkter som gör min hy vacker utan en massa tillsatsämnen och onödiga parfymer. Eller ogräsgift. Brr.

För tillfället har jag en del juveler jag testat och skall skriva om – först ute är serumet från Jurlique! Jurlique har jag använt nu i… (måste alltid scrolla tillbaka i bloggen och kolla;) ..2,5år och ja, inget annat märke har ju följt med mig så länge. Herbal Recovery Advanced Serum är ett serum som man kan smörja in ansiktet med morgon och kväll, produkten är mycket dryg och ger din hy näring, skyddar och förnyar huden.

Serumet kommer snart ut på marknaden och jag kommer också att lotta ut den här på bloggen nästa vecka! Håll utkik!

 

You may also like...

7 Comments

 1. Jag har också provat det märket och det är härligt. Tyvärr har jag nog provat fel typ till min hudtyp men det är inte så lätt när man tror att man är en hudtyp men är en helt annan. 🙂
  Det är viktigt att ta hand om sig själv!
  Kram

 2. Något som är viktigt när du tipsar om hudvårdsprodukter tycker jag är att du också skriver vilken hudtyp du har. Alla produkter passar ju inte alla små ansikten tyvärr. Själv har jag tyvärr superkrånglig hy som är jättetorr men också kan drabbas av små plitor ibland. Har väldigt svårt att hitta bra produkter.

  Önskar dig en trevlig fredag, fina du.
  Kram Linda

 3. Har hört mycket gott om Jurliques produkter. Skall ta chansen att pröva dem, sen nångång…

 4. Önskar dig en fin helg från Italien!

 5. Tusen tack för gårdagens föreläsning i Nykarleby fina du! 🙂 Lite tankar finns nu sammanfattade på bloggen.

 6. Aha, kanske något man borde prova!!!

  Ha en fin lördag!
  Kram

 7. Åh så glad jag är för din skull 🙂 För allt! Ha en underbar semester i Grekland med din make 🙂 Du är så fin! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *