Love this post:Love this 18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej-hej-hej!

Jag fixade 20% rabattThe Organic Pharmacys Detox Cellulite Body Oil åt er! Jag kommer att lansera kampanjen för Cosmetique på eftermiddagen, så ni får lite försprång att beställa innan produkten tar slut;)

Och vet ni…. Jag har en låda fylld med The Organic Pharmacy prover, de kunde jag ju lägga med i er beställning! Skriv in “Malenami” i kommentarsfältet på ordersidan hos Cosmetique då ni beställer, så känner jag igen er och lägger något trevligt i ert paket (Detta står ovanför kommentarslådan; “Om du vill lägga till en kommentar om din beställning, skriv det nedan.” Ni hittar den längst nere på ordersidan).

Cosmetique-Mia hälsar;  Vårstäda kroppen! Denna ekologiska kroppsolja är full av rosmarin, fänkål och grapefrukt för att ge spänst, stärka och bidra till att eliminera toxiner. Innehåller essentiella oljor som avgiftar och motverkar svullnad och förbättrar mikroblodcirkulationen.

För bästa effekt, gör såhär: Börja morgonen med att torrborsta hela kroppen (borsta alltid mot hjärtat), hoppa i duschen och massera sedan in oljan medans huden är fuktig. Använd ganska snabba, kraftfulla rörelser då du masserar in oljan och jobba igen mot hjärtat. Fokusera på problemområden som ben, stuss, mage, armar men oljan kan smörjas in på hela kroppen. Blir du lite rodnande i huden är det bara blodcirkulationen som kommer igång. Använd dagligen som kur tills flaskan är slut!

You may also like...

1 Comment

  1. Hej! 😀

    Det var vi som träffades idag vid Lindex, det var verkligen jätte kul och är super motiverad att börja blogga igen. Hoppas vi träffas flera gånger. 🙂 min email… georginakung01@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *