Cosmetique i Jakobstad

Love this post:Love this 0

cosmetique-11

Igår hälsade jag på vid den nya skönhetssalongen i Jakobstad – Cosmetique! Söta Mia, butikschefen, tog emot och visade mig runt. Mia handplockar underbara kosmetik-märken som bland annat Dermalogica som är en professionell hudvårdsserie som bara utbildade kosmetologer jobbar med. Produkterna finns för varje hud-sort och de lovar bara det de kan hålla. FACE Stockholm är ett kännt märke för alla som följer med de största skönhets-bloggerskorna i Sverige! Jag är så glad över att jag nu kan shoppa deras underbara läppstift och ögonskuggor här! Och så har de bareMinerals mineralmake-up, Bull Dog hudvårdsserien (för män) och en massa härliga dofter!! Som t.ex Clean parfymerna eller Jimmy Choos nya lyxiga parfym för den självsäkra och feminina kvinnan. Ypperlig morsdagspresent!

cosmetique-15

Nu kan man också kika in hos Cosmetique och få läpparna målade. De kunniga berättar vilken färg du passar i och tipsar om läppenna och läppstift. Mia målade mina läppar glittrigt rosa – love! Vårens och sommarens trend-färg på läpparna är rosa – pink! Och det är en färg som passar de flesta.

cosmetique-14

cosmetique-12

På läpparna fick jag FACE Stockholm färg Precious Veil.

cosmetique-13

Efter besöket, som jag berättar mer om senare, gick vi över gatan till Riviera Maison för att höra om när våra speglar kommer. Beställde dem redan i februari och de har lång leveranstid, men snart borde de vara här! Så roligt! Ni kommer att älska dem! När vi åkte hemåt funderade vi på om Hästöskatans restaurang hade öppnat, men icke! På veckoslutet öppnar de sina dörrar! Tjohoo! På kvällen blev det balett och sedan spännande ishockey vid Brudskär. Skojigt det är då tre vuxna män skriker och hytter med nävarna åt tv:n. Hah.

cosmetique-10

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *