Love this post:Love this 15

 cosmetique-9513

Ny produkt jag fått prova på från Cosmetique (bloggåva)!

Jag har testat lite produkter från The Organic Pharmacy tidigare och gillat dem – t.ex. baby massage oljan är underbar, både för mig och Leon. Så har jag fler babyprodukter, men väntar ännu lite med dem. Men nu till denna bästsäljare, nämligen Carrot Butter Cleanser-rengöring! Och jag gillar! Massor!

Just nu får man 20% rabatt på denna goding hos Cosmetique!

The Organic Pharmacys rengöring tar enkelt bort smuts, föroreningar och smink (inklusive ögonsmink) i ett enkelt steg. Produkten innehåller bl.a. rosmarin, morot och sheasmör, kakaosmör, kokosolja och gör att huden känns bekväm, ren och oerhört mjuk. Passar alla hudtyper och även en fetare hud eftersom Carrot Butter Cleanser balanserar hudens fettproduktion.

Jag frågade Cosmetique-Mia om vad denna produkt gör och såhär svarade hon:
“Olja är det bästa mediet för att ta bort fett samtidigt som man balanserar och upprätthåller hudens fuktnivåer. I Carrot Butter Cleanser samverkar lavendelolja, rosmarinolja, vetegroddsolja och solrosolja för att lösa upp fett, smuts, föroreningar och smink. Huden rengörs helt från den dagliga uppbyggnaden av orenheter och känns otroligt mjuk, smidig och har lyster.

Den mest grundläggande rengöringen ska genomföras på kvällen och därför rekommenderar vi Carrot Butter Cleanser som en rengöringsprodukt för kvällen. Ta en liten mängd (ca en ärtas storlek) rengörare med den spatel som medföljer. Gnugga rengöringsprodukten mellan rena händer och värm upp den tills den smälter till en olja, applicera på torr hud och massera in den väl med lugna strykande rörelser. Blöt en muslinduk (rengöringsduken du fick med) i varmt vatten, tryck handduken över ansiktet och ta bort rengöringsprodukten med strykande rörelser. Avsluta med lite kallt vatten på duken och tryck i ansiktet för att ta bort eventuella återstående orenheter och stänga porerna. (Använd inte bomullstussar, eftersom det inte tar bort rengöringsprodukten på ett effektivt sätt) Använd alltid ihop med The Organic Pharmacys ekologiska Muslin Cloth(rengöringsduk) för at få bort alla rester av makeup och rengöring.

Denna rengöring testas med fördel under en längre tid, en del älskar produkten direkt och för andra tar det upp till nån vecka före man verkligen ser resultatet.”

Och jag kan tala om att jag genast gillade produkten och nog blev lite paff över hur smutsig jag faktiskt var i ansiktet….

Blogginlägget är gjort i samarbete med Cosmetique!

You may also like...

9 Comments

 1. Den blev jag nyfiken på! Tack för tipset! Kram Pernilla (fd lifessilverliningandi)

 2. Alltid roligt med nya tips 🙂

 3. Fick jättelust att köpa det – men – blev skeptisk över muslinduken. Till hur många gånger räcker den, hur skall den tvättas -kommer det flere med på köpet eller måste man sen fort köpa en ny (nu då inte man “får”/kan använda annat)? Hmmm…

  1. Hej Tove!
   Muslin Cloth-tvättduken är ren ekologisk bomull och går att använda hur många gånger som helst, man tvättar den i tvättmaskin med jämna mellanrum, ca en gång i veckan. Själv har jag tre stycken hemma, så att jag alltid har en ren medans dom andra ligger i tvättkorgen.
   Vid köp an Carrot Butter Cleanser ingår inte en muslin cloth, utan de köps skilt. Hoppas du testar och tycker om produkten!
   Vänligaste hälsningar
   Mia
   Cosmetique Salon Ab

 4. Hej Malena!
  Jag följer din blogg regelbundet och håller med dig om att The Organic Pharmacy-produkterna är fantastiska! Jag skämmer bort mig själv med deras underbara Body lotion Vanilla och har använt Strech mark-oljan på gravidmagen hela sommaren, underbar! Nu undrar jag om du vet om man kan beställa The Organic Pharmacy-produkter från Cosmeticque? Jag tänker då främst på baby massage-oljan, hittade den inte på deras hemsida. Flyttade från Jeppis i sommar och har verkligen svårt att hitta produkterna söderut.
  Ha det så gott och njut av hösten! /Heidi

  1. Hej Heidi!
   Cosmetique-Mia här! Baby produkterna är väldigt omtyckta och vi kommer inom kort att lansera alla på vår webshop. Mother & Baby Massage Oil är en underbar produkt, du hittar den här: http://www.cosmetique.fi/sv/813-the-orgnaic-pharmacy-mother-baby-massage-oil.html

   Vänligaste hälsningar
   Mia
   Cosmetique

   1. Tack så mycket Mia! Skall nog sända in en beställning när lill*n kommit till världen så får vi njuta av oljan båda två <3 Ser också fram emot att ha möjlighet att beställa flera härliga produkter! Ha det gott! Och tack Malena flr att du vidarebefodrade min fråga! /Heidi

 5. Låter annars bra men nä, muslinsdukar hoppar jag nog över. Kan man inte bara skölja med varmt vatten?

 6. Använder den själv och den är helt underbar. Perfekt för min torra hud. Använder också en ansiktskräm från det märket som är heeeelt fantastisk samt ett underbart serum. Har kört dessa nu i ett år snart och känner nästan abstinens på kvällarna över att få tvätta av mig och smörja in mig… hahah…

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *