Love this post:Love this 1

Idag blev jag med fransar vid Cosmetique! Fina Annika, som gjort mig vacker tidigare, gjorde fransförlängning åt mig. Är så superduper nöjd! Det blev inte alls tunga ögonlock och lösögonfrans a´la dragshow varning utan ‘naturliga’ vackra, lite längre och lite tätare fransar. Oj, vad jag tycker om dem!

Här nedan ser ni transformationen. Hade ingen färg på ögonbrynen eller fransarna. Nästan naken. Hälsade på min vän kosmetologen igår och bad henne färga båda och vaxa ögonbrynen. För vaxa, det skulle jag aldrig göra själv. På bildrad två ser ni mig nyfärgad (färgen är alltid lite stark före man tvättat bort färgresterna som fastnar på huden:). På bildrad tre har jag fransförlängningen, visst ser den fin ut!?

Och jaja, jag vet att jag är osminkad och blek:)

Berättade åt Annika och Mia på Cosmetique om mina kommande resor och Mia tipsade om krämer som skyddar hyn för solens skadliga strålar. Decleors serum som förbereder huden inför solen (Turkiet!:) skall jag redan börja använda idag! Skall också läsa mig in på produkten då det verkade jätte intressant om dna, motverkande av solskador och hudens åldrande. Och så skall den öka pigmentproduktionen och ge en snabbare och jämnare färg. Får se vad mina fräknar säger om det?

Här är en länk till produkten jag skall bli brun och snygg med! Och så var jag tvungen *hrm* att ta med mig en travelpack med Macadamia oil-hårgodis!

You may also like...

5 Comments

 1. Snyggt blev det! 🙂

 2. JÄTTEfint! Ser verkligen naturligt ut.
  Kram!

 3. Så snyggt! Har du några tips på ekologiska hud och hårvårdsprodukter?

 4. Fint och ser naturligt ut!

 5. Du är jättefin och det gör inget att du inte är nötbrun i fejjan.

  Önskar att blek/vit hy skulle vara det “nya svarta” 😉
  DÅ skulle jag vara inne för en gångs skull. hehe..

  Ha en härlig dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *