Love this post:Love this 0

Lite budget tips:

Jag tycker att om man skall ha något bra så ska det kosta också. Det är alltid lika roligt att märka att man har fel, speciellt om det betyder att man får något billigare. Har nu köpt dessa produkter till budgetpris!

Taft ger bra volym i håret. Använder mousse och spray (gröna burkar ca 4,50€/st). Lade moussen i handukkstorkat hår och fönade. Sen lade jag några papiljotter högt uppe på hjässan så länge håret svalnade. Sedan sprayade jag med volym sprayen. Loreals (Nutribronze slim) formande kräm för hela kroppen. Krämen har en liten gnutta brun utan sol i sig så man får en fin lyster på kroppen. Doften är god, doftar även gott efter några timmar, lite som liljekonvalj (under 10€). Skulle också vilja säga att produkten har tagit bort 10cm från min midja men det är bara önsketänkande. Make-up kräm från Max factor Miracle touch. Skön och tillräckligt täckande, kan appliceras med fingrar eller svamp.

You may also like...

0 Comments

  1. Tack för tipset! Roligt att få tips på något bra och dessutom billigt!

  2. […] : Jag har inte ett favoritsminkmärke. Har många favoritprodukter som här, här, här, och här, t.ex mitt nya favoritsminkset från Youngblood är helt super! Jag lovar att det kommer […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *