Love this post:Love this 18

 Blogginlägget är gjort i samarbete med Cosmetique!

top-9915

-Hej Cosmetique-Mia! Vilken produkt lyfter ni fram denna vecka? Trevligt erbjudande på G?

-Hej, denna vecka finns The Organic Pharmacy:s Antioxidant Face Cream20% rabatt i vår webshop!

-Vad är det för en produkt? Passar den mig? Vem annan kan använda den?

-Antioxidant Face Cream är en återfuktande och förnyande ansiktskräm som snabbt absorberas i huden och är fullproppad med antioxidanter och porsammandragande örter. Den passar dig bra och andra, eftersom krämen passar alla hudtyper och särskilt bra för TOP kunder som inte tycker om ros-doft. Fullproppad med antioxidanter och porsammandragande egenskaper passar den bra för de som jobbar i städer (mycket fria radikaler så som strålning, avgaser etc), de som genomgår en detox eller de som vill jobba porsammandragande. Produkten passar även för de med eksem i ansiktet.

-Det låter härligt! Jag har testat The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser och nu denna produkt, de passar så fint ihop och bara efter ett par veckor av användning har jag märkt att min hy blivit slätare och porerna mycket mindre. Detta brukar annars vara följden av en ansiktsbehandling, kul att man kan se en sådan stor skillnad hemma! Berätta ännu vad produkten gör och hur man använder den, för de av mina läsare som är intresserade!

-Ja, man kan genast se och känna skillnaden. Produkten ger omedelbart återfuktad utan tyngd, elasticiteten förbättras, tonar(uppstramande), skyddar och huden får ett strålande utseende med fin lyster. Användning: Efter serum*, applicera/tryck in en liten mängd (knapp halv ärta) kräm på rengjort ansikte med lätta rörelser och ”klappa” in tills produkten helt har absorberats.

Nyckelingredienser:
Nyponros – förbättrar hudens utseende, rynkor och linjer samt ärr i huden
Blåbär – stärker kapillärerna i huden (ytliga blodkärl), reducerar rodnad, tonar och förnyar huden
Ringblomma – Innehåller hög andel EFS (essentiella fett syror) reducerar linjer och underhåller huden
Grapefrukt – Tonande, exfolierande, lyftande och uppfräschande egenskaper
Propolis Cera – En kladdig kåda som samlas av bin, antiinflammatorisk, antibakteriell, cellförnyande och kollagen boostande. En ingrediens väldigt bra för eksem, psoriasis och anti-ageing.

*Används bäst ihop med Antioxidant Face Serum och Antioxidant Face Gel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *