Love this post:Love this 0

Ah, min hy har faktiskt inte varit bättre tidigare! Med tanke på att det varit smäll-kallt en tid. Annars så frasar min hy, blir röd, genomskinlig och så får jag nippor när det går ner till minus. Får ni också katastrof-hy på vintern? Vet inte om jag bara har att tacka den underbara ansiktsbehandlingen jag testade vid Nice (på Långbrogatan 37) före galan. Kosmetologen Minna tyckte Ageras Crystal C behandling passade mig bra eftersom man genast ser resultat, hyn blir smidig och fräsch. Och tar bort torrheten, ger mer spänst – gissa om det var härligt att lägga en fin gala make-up efter denna behandling! Man borde unna sig sån’t här liiite oftare, eller hur?

Minna rengjorde min hud på djupet och lade oljor och ansiktsmask…. Och masserade ansiktet, dekolleté och hårbottnet. Ljuvligt avslappnande med musik och nertonat ljus. Tror jag bestämt skall köpa mig själv ett gåvokort till julklapp – man måste komma ihåg sig själv också! Nice har bra rabatter på gåvokort nu före jul! (är också sugen på ögonfransförlängning igen och fotvård…)

Här kommer lite fakta-text om Agera: Agera har vetenskapligt bevisats kunna penetrera djupt ner i huden där den medicinska formulan stimulerar och snabbt ger synliga resultat. Kraftfulla antioxidanter skyddar mot skadliga fria radikaler, medan olika retinoler (a-vitaminer) suddar ut fina linjer och rynkor. Peptider, som är patenterade, hjälper till att kontrollera hudens åldrandeprocess och återuppbygger och bevarar hudens tjocklek och spänst. I formulan för hudvårdsprodukterna i Agera finns ytterst små partiklar som kallas bioemulsioner och som kapslar in de verksamma ingredienserna, tränger ned i huden och ser till att de frigörs längst ned i hudens djupaste lager.

You may also like...

2 Comments

  1. Och så snöar det på din blogg också, det gillar jag för jag gillar snö! Massor! Och sen då du tröttnar på din flanell-Odd Molly så säljer du den till mig, eller hur? 😉

  2. Jag har funderat på en sån ansiktbehandling, men såg just att den är hela 21 % dyrare i Vasa än i Kokkola!! Otroligt.. Tror nog jag skjuter upp den tillsvidare, kanske jag råkar ha arbetsvägar till Kokkola nångång o kan ta den där istället, för den låter verkligen skön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *