Love this post:Love this 0

Snyggaste i kavaj! Jag älskar att bära en snygg kavaj till vardags eller fest och när vårsolen värmer kan man använda kavajen som jacka med en stor yllehalsduk. Här kommer några av mina favoriter:

Puderrosa kavaj från Hennes & Maurits, under bär jag en spetstopp. Byxor i grått, bälte (Burberry) och klackar (från O.I.S) i matchande färg.

 

Kavajen från Sand är mååånga år gammal och är så snygg. Älskar färgen och att den passar till allt. Jag brukar använda denhär kavajen i början av hösten och våren, när jag inte tycker att jag behöver en varm jacka längre. Under har jag en ledig och rutig skjorta från Burberry. Tycker det är snyggt med ett brett bälte (älsklingsbälte från Burberry) i middjan, väska (från Tiger of Sweden) och skor i samma nyans. Snygga jeans från Antik Denim.

Dehär är hur stiligt som helst! Svart kavaj från Sisley, under en ribbad lång topp från Crocker. Man kan byta ut toppen mot en krispig vit skjorta. Struprörs jeans från Nudie. Piffar upp det hela med röda ballerinor (utan klack) från Benetton.

En varmare variant med kavaj från Boomerang, ylletröja från Henri Lloyd, vit skjorta under. Väska från Mulberry och världens sötaste hatt från Daks. När man bär kavaj med jeans är det snyggt med stövlar.

You may also like...

0 Comments

  1. WOW!
    Vilken inspiration man får! Skitsnyggt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *