Vinn Philips Natural Straight Styler! (Avslutad!)

Love this post:Love this 0

Ja, då var det igen dags med en utlottning!

Philips skickade mig deras nya plattång Natural Straight Styler, för mig att testa. Den internationellt hyllade plattången, som både stylar och ger volym – är framtagen av en grupp hårexperter. De har var och en bidragit med sin kompetens för att skapa ett hårverktyg som är nyskapande och skonsamt mot håret. I teamet ingick bland annat Ton Retera med 40 års erfarenhet hårforskning och Andy Uffles, en av världens ledande frisörer och stylister som jobbat för bland annat Chloe, Dior och Viktor & Rolf. I teamet ingick även forskaren Dr Sima Asvadi som är specialiserad på hårhälsa och forskar på effekterna som stylingredskap har på håret.

Med Natural Straight Styler öppnar Philips upp en helt ny produktkategori inom hårstyling. Tack vare kombinationen av den klassiska plattångens funktioner och tångens utforming som en kam, kan du med ett drag ge ditt hår både härlig volym och naturligt rakt fall. Eftersom Philips Natural Straight Styler följer hårstrånas naturliga riktning när du drar tången genom håret, förstärker du ditt naturliga fall, samtidigt som håret reds ut och blir svallande.

För steg-för-steg tips på hur du stylar ditt hår, klicka här.

Efter att jag använt produkten på mig själv, Vackra Mamma och Systeryster så kan jag tala om att jag är riktigt nöjd! Spännande att plattången har en kam – det fungerar riktigt bra! Och resultatet är mycket naturligt.

Philips skickade en extra plattång åt mig som jag får lotta ut till en av mina läsare! Tjohoo!

För att vara med i utlottningen vill jag att ni berättar varför ni vill vinna Natural Straight Styler!

Kommentera i detta blogginlägg! Tävlingen pågår 15.09.2011 – 21.09.2011. Efter detta lottar jag ut en vinnare! Lycka till!

Fick också använda denna modell, hehe! – bara för att ni, mina goa läsare, skulle få se hur Philips Natural Straight Styler fungerar på någon som har mycket frissigt, lockigt och ovårdat hår;) Han gick ut och hugga ved efteråt.

257 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *