Love this post:Love this 25

Inlägget i samarbete med Rapunzel of Sweden. Jag är deras ambassadör sen 2011.

rapunzel-0238

Såg ni att Rapunzel of Sweden har uppdaterat sitt brand, logga och ja, gjort en hel makeover på hemsidan? Sååå himla snyggt alltså!! De har också kommit ut med många spännande produkter (och mer påkommande, har jag hört!), som till exempel Hydrate & Care schampo, balsam och hårinpackning som jag haft i håret idag då jag dansat runt i huset och lyssnat på Tom Jones. Håret blev jättemjukt och smidigt!

Ville också testa köra en long bob. Som jag hade för nåt år sedan. De är ju så lätt och fiffigt att använda dom där Clip Ons. Jag har ett set på sju olika delar som man fäster i hårbottnet och nu tog jag ju den kortaste varianten de har, 30cm, och den fyller liksom till och jag får en snygg bob när som helst! Vet att många brukar ha de lite längre, 50cm,i tex håruppsättningar och så. Jag har färgen #14/60 och den passar perfekt!

Trevlig lördagskväll, fina ni!

  rapunzel-0250 rapunzel-0251

rapunzel-0240

You may also like...

4 Comments

  1. Växer inte ditt egna hår något när du hela tiden snvänder löshår ?

    1. Jodå, det växer. O så klipper jag det. Brukar ha mitt eget hår till axlarna. Men nog känns det i hår o själ att jag varit med om en förjävlig skilsmässa. Och ja, ammade också i 16månader el ngt sånt.

      1. Det förstår jag påverkar, också håret. ☹️

        1. Ja och därför har jag faktist älskat att ha Rapunzel, både långt och lite kortare – som en skyddande mantel över axlarna. Och så är det himla tacksamt att ha en frisyr som “alltid” är snygg? (måste inte tvätta o styla så ofta, lockar håller sig flera dagar mm:) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *