Tejphår från Rapunzel of Sweden

Love this post:Love this 11

I samarbete med Rapunzel of Sweden!

 rapunzel-6421

Det bästa med tejphåret från Rapunzel of Sweden är att det är enkelt att ta själv bort och lägga upp tillbaka. De har bra anvisningar på deras hemsida. Har man inte en kompis som hjälper, så kan man lätt göra det själv (så har jag alltid gjort;), med hjälp av två speglar, så man ser hur man gör bak på hjässan.

Det finns ett medel som löser snällt upp limmet och så tar man varsamt bort löshåret. Sen är det bara att sätta nytt tejp and you are good to go!

Håret brukar jag ha i lite på två månader och så lägga upp det igen. Tar man bra hand om det kan man lägga upp det många gånger, det är såå bra kvalité. Jag brukar ha några vilodagar för egna håret där jag lägger hårmasker och så. Annars skall man inte lägga hårmask just innan man lägger i det nya håret, då kan limmet hålla sämre.

Rapunzel har nu ett erbjudande på tejphåret! Köper du 7 paket Quick & Easy får du 7 paket refill tape på köpet! (gäller till den 4.10)

rapunzel-6422

rapunzel-6428

Fick en fantastisk hårvård från Olaplex då jag var till Rapunzel i Umeå – gör under för håret!

rapunzel-6457

Jag, ja, eller en frisörska klippte upp topparna på löshåret så det inte skulle vara så långt. Jag lade i tio stycken tejphår, alltså inte så många, men det blir tjockare och lite längre än mitt eget hår. Snart skall jag besöka Rapunzel of Sweden igen! Gissa om jag väntar!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *