Tävling: Vinn en plattång från Cloud Nine! (Avslutad!)

Love this post:Love this 0

Cloud Nine är de professionellas stjärnfrisörernas favorit plattång. Varje gång jag suttit i frisörsalongens stol och får mina nyss blekta hårrötter fönade och sedan lockade med de underbara Cloud Nine så undrar jag, när jag kommit hem: Om jag hade denna underbaring hemma…?

Det är inte bara en sägn att Cloud Nine är den absolut bästa plattången på marknaden. Den är lämplig för alla hårtyper, de använder state-of-the-art temperaturreglerings teknik så att du kan lätt skapa fina frisyrer, utan att behöva använda ett brännande hett järn. Ditt hår blir glänsande och du kan antingen lätt göra lockar eller få bort dem. Cloud Nine är inte bara en plattång, det är en stylingtång för alla tillfällen.

Och jag säger efter att ha testat och testat och testat Cloud Nine: ÅÅÅåååååååhhhhhhh…..!!!

Här fixar jag igen Systerysters mäktiga man, hon ville ha ett snyggt svall. Och vad säger ni flickor? Är inte detta ett svall..? Som ni märkt är det frisyr-tips som invaderat bloggen på sista tiden och här finns också stylingstips på hur man gör de finaste strandlockarna!

TÄVLING!!

Nu har ni, mina fina läsare, chansen att vinna en plattång från Cloud Nine!! Jag lottar ut två vinnare!

Pris 1: Cloud Nine Standard Iron

Pris 2: Cloud Nine Mini Iron

För att vara med och tävla vill jag att ni kikar på frisyrerna här nedan jag gjorde åt Systeryster här i veckan (alla frisyrerna har jag grundat med Cloud Nine för extra glans) och rösta på den frisyr ni tycker att är finast!

För en extra lott kan ni länka till tävlingen från era bloggar eller från er facebook-sida (skriv då i er kommentar att ni gjort det)!

Här ser ni finalisterna:

Här kan ni ännu kika på dem:

1. Fiskbensfläta. 2. Chic ponytail. 3. Finaste flätan. 4. Hairstyle: Bun. 5. Flätad knut. 6. Hair-do: Bullen

Tävlingen pågår: 27.09.2011 – 3.10.2011

Lycka till!

729 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *