Love this post:Love this 0

Jag vet hur ni brukar uppskatta frisyr-tips, goa läsare! Det gör jag själv också, älskar frisyr och smink-tips! Inte för att man har tid att testa allt men jag tycker om att se på bilderna. Nu var då tanken den att jag tänkte göra ett inlägg om hur man kan fixa håret när man väntar på att luggen skall växa ut. Jag lät frisörskan (mot hennes vilja, bör påpekas) klippa lugg åt mig för ca 1,5år sedan. Jag var inte vid mina sinnens fulla bruk. Roligt var det med den nya frisyren en stund men sedan… Jag har självlockigt hår och luggen hade ett eget liv. Oj, vad jag förklarar mycket nu.

Alltså, jag skulle göra ett tips-inlägg. Men alltså. Att fota sig själv. Gaaah!! Allt blir snett och suddigt. Konstiga miner. Sen svettigt och frustrerande. Varför de konstiga minerna? Varför la jag då upp de sneda och suddiga bilderna? Så ni skulle veta att jag försökte. Och att jag tycker om er. Så himla mycket.

Och vet ni, genast då Systeryster har tid så skall vi göra våra fantastiska frisyrvideon igen! Hurra!

You may also like...

7 Comments

 1. Hahaha, nåja, du är vacker som en dag iallafall, om det är någon tröst! 😉

 2. Men det är ju jättefina bilder, var snäll mot dig själv!

 3. Kauniita nuo kuvat olet suloinen 🙂

 4. Ihastuttava :))

 5. Jaaa, jag behöver verkligen “lugg på utväxt tips”. Har en dotter som har luggen som en gardin framför ögonen och hårspännen blir så himla tråkigt i längden. Ser fram mot fortsättningen!

  Tack för en fin blogg också, förresten!

 6. Jamen, det där med att klippa lugg är ju djävulens verk. Jag brukar också med jämna mellanrum få för mig att det skulle vara en “bra idé” – då tänker jag mig en tjock 60-talslugg i kombination med hästsvans, jävligt snyggt på många men total katastrof på mig. Nu har jag instruerat min omgivning att benhårt avböja varenda liten andning som innehåller ordet pannlugg.

 7. Du är tjusig som alltid även på sneda bilder 🙂

  kram /iris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *