Love this post:Love this 23

Så.

Umeå alltså. Umeå, Umeå, Umeå… Att du var så nära. Och att jag inte förstått det tidigare, hur nära du är oss. Hur vacker, pittoresk och givande du är – vilken stad! Att jag inte besökt dig oftare. Det är något som skall ändras på.

Anne-May Wisen skriv just en inspirerande artikel om Umeå för Österbottens Tidning.

Snälla kära läsare. Besök Stora Hotellet. You are going to love it.

Då jag bokade resan till Umeå, för att träffa Rapunzel of Sweden gänget, tipsade de mig om att boka rum på Stora Hotellet. Vilket jag är glaad över! En av de häftigaste hotellen jag bott på! Tog färjan över från Vasa. Kom till hotellet och fick gåshud över hela kroppen då jag gick till mitt rum. Inte undra på att deras lobby pryds med alla de fina pris de fått!  Det doftade tjära. Någon arkitekt, designer, inredare, visionär har fått go nuts, I tell you!

Jag åt vid restaurangen Gotthards och sedan gick jag runt i staden. Och hamnade på bio. Humm, kanske lite konstigt kan någon tycka, att gå på bio, men ni vet ju hur jag älskar att vara på bio! Och med lill-apan så blir det inte mycket bio för mig. Och så visade ju de Magic Mike XXL. Heh.

Hej sköna säng! Och lakrits och badkar…

 

Hej utsikt!

Hej moi! Klänningen bar många frågat om och den är ett reaköp från Sköna Clara! (Hunkydory)

Morgonmål i hotellsängen, hej!

Och allting var gott! Sådär extra gott, ni vet.

Men vad tycker ni..? Borde vi inte ordna en bloggresa till Umeå? Va? Visst?! Över med färjan, så wining and dining, bo på Stora Hotellet, hälsa på hos Rapunzel och shoppi, shoppi, kultur och baila, baila. Det skulle ju vara sååå roligt! ….Någon därute som känner sig manad och har kontakterna och är ivrig att dra dra igång något sådant med mig?

Och så.

Hur jag blev så här Rapunzel-fin i håret och hittade mig själv igen, skall ni få höra om.

Fortsättning följer…

You may also like...

10 Comments

 1. Roligt att du följde mitt råd om stora hotellet och Gotthards=)

 2. Men så stolt man blir av att få höra så positiva ord om vår fina stad.
  Blev så intresserad när du nämnde bloggresa! Klart ni ska göra det och under vår modevecka i höst så klart:)
  Umeå fashion Week 28 sept-4 okt.
  visitumea.se/umeafshionweek.se
  Hör gärna av dig till mig, det vore superkul! / Carina

  1. Häääärrrligt!!! Tack för tipset! 🙂

 3. Vilka bilder, får ju lust att boka resa till Umeå nu! Självklart skall vi fixa ihop en bloggresa. Var tal om det redan i höstas när vi hade bloggträff i Vasa. Jag är nog med! 🙂

 4. Jättebra ide Malena. Jag är med. Vi kanske kan göra nåt samarbete kring arrangemangen? Vi får fundera. Är du i Jeppis nån dag denna eller nästa vecka? Hör av dej så kan vi ses och slå våra kloka huvuden ihop.

  1. Jaa! Absolut skall vi samarbeta! 🙂 Skriver till dig senare idag!

 5. Åh, vad kul det vore med en bloggträff i Umeå. Jag känner restaurangchefen på Stora Hotellet och har varit kollega med hotellchefens man. Skulle kunna prata med dem om de kan fixa ett bra pris. Sedan jobbar jag på Iksu som europas största träningsanläggning som är värt ett besök och folk skulle vilja träna, eller ett besök på vårt spa?? Kanske kunde trevliga Evelina på Style Level fixa något kul i deras show room?? Ja, det finns en hel som vi skulle kunna göra här. Kram Annika

  1. Oh, my gooosh! Jaa! Heja, heja! Kontaktar dig;)

 6. Nu blev jag ju riktigt pirrig och vill ha bloggträääff 😀

 7. Oh, vad det skulle vara roligt med bloggträff i Umeå! Och vilka underbara bilder och du är så vacker Malena 🙂 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *