Stora Hotellet i Umeå

Love this post:Love this 23

Så.

Umeå alltså. Umeå, Umeå, Umeå… Att du var så nära. Och att jag inte förstått det tidigare, hur nära du är oss. Hur vacker, pittoresk och givande du är – vilken stad! Att jag inte besökt dig oftare. Det är något som skall ändras på.

Anne-May Wisen skriv just en inspirerande artikel om Umeå för Österbottens Tidning.

Snälla kära läsare. Besök Stora Hotellet. You are going to love it.

Då jag bokade resan till Umeå, för att träffa Rapunzel of Sweden gänget, tipsade de mig om att boka rum på Stora Hotellet. Vilket jag är glaad över! En av de häftigaste hotellen jag bott på! Tog färjan över från Vasa. Kom till hotellet och fick gåshud över hela kroppen då jag gick till mitt rum. Inte undra på att deras lobby pryds med alla de fina pris de fått!  Det doftade tjära. Någon arkitekt, designer, inredare, visionär har fått go nuts, I tell you!

Jag åt vid restaurangen Gotthards och sedan gick jag runt i staden. Och hamnade på bio. Humm, kanske lite konstigt kan någon tycka, att gå på bio, men ni vet ju hur jag älskar att vara på bio! Och med lill-apan så blir det inte mycket bio för mig. Och så visade ju de Magic Mike XXL. Heh.

Hej sköna säng! Och lakrits och badkar…

 

Hej utsikt!

Hej moi! Klänningen bar många frågat om och den är ett reaköp från Sköna Clara! (Hunkydory)

Morgonmål i hotellsängen, hej!

Och allting var gott! Sådär extra gott, ni vet.

Men vad tycker ni..? Borde vi inte ordna en bloggresa till Umeå? Va? Visst?! Över med färjan, så wining and dining, bo på Stora Hotellet, hälsa på hos Rapunzel och shoppi, shoppi, kultur och baila, baila. Det skulle ju vara sååå roligt! ….Någon därute som känner sig manad och har kontakterna och är ivrig att dra dra igång något sådant med mig?

Och så.

Hur jag blev så här Rapunzel-fin i håret och hittade mig själv igen, skall ni få höra om.

Fortsättning följer…

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *