Rapunzel-salongen i Stockholm

Love this post:Love this 17

Inlägget är gjort i samarbete med Rapunzel of Sweden.

Nu skall jag visa er hur fin jag blev i håret på mitt senaste besök till Rapunzel of Sweden! Denna gång besökte jag deras salong i Stockholm.

Jag litar ju blint på dessa underbara frisörskor, de gör ett fantastiskt jobb! Satte mig ner i stolen och sa igen att de får fria händer att göra vad de vill med mitt hår! Vi bestämde oss för att gå lite mörkare vid hårbottnet och ljusa slingor. Ombre, ni vet. Men ändå väldigt naturligt. Tydligen kommer det inte att bli omodernt!

rapunzel-15

Det jag gillat med hårförlängningen är att jag inte behövts tampats med mitt eget hår så mycket. För nog har ju håret fått stryk av aming (16mån, sen slutade L själv:) och mest stressen av krisen då. Men nu äter jag vitaminer och mineraler för håret och istället för att klippa det kort gör jag det långt. Behöver styla det mindre då. Och att ha det lite mörkare sparar på det också. Så känns det ju mera jag också. Gillar att ha långt hår!

rapunzel-16

Jag blev väldigt nöjd med färgen!

Sedan var det bara tejphåret som skulle läggas på plats!

rapunzel-17

Min önskan var att jag nog skulle få lite längd, men bara lite mer och så ville jag inte ha sååå tjockt hår denna gång (även om det är drömmen att ha väääldigt långt och tjockt!). På bilden till vänster ser ni min egen hårlängd och löshåret innan det är uppklippt.

Supernöjd! Satt ju där i frisörsstolen och log hela jag!

Fick lockar!

Rakt vs lockigt!

Voila’!

Nu skall ni få en rabattkod till Rapunzel of Sweden också! Med koden: malena10 får ni 10% fram till söndag 25.10 midnatt (finsk tid)!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *