Love this post:Love this 18

rapunzel-7767

Fiffigt amnings-tee från Glam-mom!

Gäääsp!

Som ni kanske lagt märke till blev mitt hår plötsligt mycket längre, hehe! Var till min frisörska Ninni, som gör så fina slingor åt mig och så beställde jag hem tejphår från Rapunzel of Sweden. Lade i tejphåret själv, då det är så lätt (badrumsspegeln från Ikea är super då man kan spegla sig från alla håll och kanter;). Så har jag också medlet så jag kan ta bort håret när jag tycker, vilket igen, passar utmärkt för mig. Nog för att det är skönt då någon professionell pysslar om en, men jag gjorde allt på ca 20 min då Leon sov.

Färgerna brukar ni fråga om och här kommer de: #P8/24, #P6/60, #P18/60 och tejphåren hittar ni här! Gillar de mångfärgade slingorna.

Dessa alla blandar jag då sinsemellan. Håret brukar jag ha i ca tre månader. Och så ta av, lägga ny tejp och så upp igen;)

rapunzel-7774

Köpte också en sådan hjälpreda! Superhärlig locktång som det tar ca fem, högst sju minuter att göra hela håret med. Jaa, om inte ännu mindre tid. Love it! Har tidigare lånat Systerysters locktång, hon köpt i London för några år sedan, men då skall man ha adapter och allt, så huhhu, nu är jag glad över att ha en egen;)

rapunzel-7783

Tadaa! 

(Jadå, smink gör susen på en trött mama, kan jag säga! Uppskattar lite maskara och rouge mer än någonsin förr, haha!)

Nu skall jag ta lille Leon med mig till stan, så får han leka med sin mormor så länge jag går på coaching. Med coachen skall vi prata om framtiden efter mammaledigheten. Roligt att så frön redan och bolla ideér med någon och planera.

Hoppas ni har en fin dag!

You may also like...

7 Comments

  1. Ja men vilken härlig färg och vilka tjusiga lockar! 🙂 Hur lyckas du locka håret på så kort tid?

    Ha en skön midsommar!

  2. Wow, ursnygg! Och koftan du har på dig… SÅ snygg – var ifrån?

  3. Hur många slingor satte du i? 🙂

  4. Du ser helt smashing ut, wow!! Jättesnyggt, hot mama 😉

  5. ska du fortsätta jobba vid Legera? fint hår 🙂

  6. Alltså, du är magiskt vacker helt utan smink också!!

  7. Asså, HUR snygg är du inte, kvinna?!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *