Love this post:Love this 0

Hej på er goa läsare! Idag har jag haft en riktigt härlig dag med Systeryster! Vi var en sväng till Sköna Clara för att titta på Camillas nya kattungar (attans att jag glömt kameran!) och så tog vi en sallad vid Media Café. Det var så fint väder att vi gick runt i stan en liten stund. På eftermiddagen hade jag tid till frisörskan Niina Salonpää på Storgatan (som by the way har Sloughis hundar:)) och hon gjorde de finaste slingorna åt mig (och kapade av torra toppar) – är sååå nöjd (bättre bilder på håret får ni se senare)! Kärleken kom också in en sväng och gick ut med riktigt, riktig fin kalufs. Nu är vi fina för New York! (Oh, och en sådan sak – tack för alla fina komplimanger om mitt hår i förra inlägget! Vet ni, mitt hår är inte riktigt såå långt, hade några clip-ons som jag just beställt från Rapunzel of Sweden)

Ikväll blir får jag mitt första fadderbarn. Min brorsson Mio har sin namngivningsfest.

You may also like...

10 Comments

 1. Namngivningsfest, inte dop? Ni har annorlunda syn på religion, antar jag? Ursäkta om frågan är för personlig, men hur kommer det sig och spelar det nån skillnad egentligen?

  1. Inte dop, nej:) Jag är själv kristen och hör till kyrkan (har också studerat teologi vid Åbo Akademi i flera år), men min bror och hans fru hör inte till kyrkan och valde att ha namngivningsfest istället för dop. Det är nog skillnad på dop och namngivningsfest, men alla på sitt sätt:) Mer om det kommer du säkert att kunna läsa på Tanjas blogg (min svägerska, alltså) inom kort;) Kramar!

 2. jag träffade lilla Mio på rådgivningen 🙂 Han är ju urgullig 🙂 Milla är ju 2 dagar äldre…

  1. ♥ han är världens finaste!

 3. Grattis gumor! 🙂 om det är så det kallas, trots att det ej är dop? Vill önska dej en lyckad och riktigt skön resa till NY!!
  Höstkramar L

 4. …du är ju så fin i håret också! 🙂 vad är det för slingor du brukar lägga i? Vilka olika färger? Det ser så naturligt ut! Verkligen fins svall!

  1. Tack skall du ha! Sist då jag var och gjorde slingor (för en månad sedan *hrm*, brukar annars vara till frisörskan två gånger i året) så lade hon ljusa. Och nu mörkbruna – frisörskan Niina Salonpää blandade de mörkabruna färgerna hon brukar laga i mammas och systers hår;) Jo, vi går alla till samma frisörska! Kramkram!

 5. Grymt snyggt hår!! Gratulerar till fadderskapet, det är nåt alldeles speciellt 🙂

 6. Har funderat länge på att själv köpa Clip-ons från Rapunzel, vilken färgton beställde du?
  Är det ett helt set du köper från Rapunzel?
  Du har helt enkelt sjukt fint hår, men det vet du ju redan :). Vet du vad för färger på
  dina slingor som används i ditt hår eller nummerkombination?

  Fortsätt inspirera oss i din underbara blogg!!

 7. Vilken färg valde du på clipsen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *