Love this post:Love this 12

hair-5741

Härligt att börja veckan med ett frissabesök! Bästaste Ninni skall fixa till min frilla, fräscha till och klippa lite. Inget nytt och spännande – även om om tankarna gått runt fräsiga klipp och hårfärger, men jag har förstått att det hör till slutskedet av graviditeten. Och man skall inte göra drastiska frisyrförändringar som gravid eller då man ammar, har många visa kvinnor sagt mig. Och jag lyssnar.

Tog bort mina Rapunzel of Sweden tejplöshår för några veckor sedan. Hade bara i fem stycken, för att få snygg effekt på håret då det är rakt avklippt. De är ju så lätta att lägga i och ta bort. Nu vet jag dock inte om jag skall lägga i dem innan beibin kommer. Om inte så lägger jag nog i dem igen till sommaren. Håret är så mycket lättare att hantera då och behövs inte tvättas och stylas så ofta.

Bokar mig till kosmetolog och annat kul nu, nästa vecka skall jag på ansiktsbehandling till Vackra Du och så skall jag också boka till massage. Viktigt att ta hand om sig själv.

Önskar er en underbar början på veckan, vänner!!

Mammablus här, ringar här och här.

You may also like...

9 Comments

 1. Alltså det där med förändringar tror jag ligger i graviditeten. Själv klippte jag av mig håret efter första barnet just för att jag ville ha en enkel och lättskött frisyr och inte bli en sådan mamma som bara satte upp håret i tofs.

  Jag tycker man ska göra det man vill göra, det är ju bara hår och det växer ut igen. En del tappar ju väldigt mkt hår när de ammar så att prata med sin frisör är ju en god idé.

  Ha en skön vecka!
  Kram

 2. Vilken superfin blus, kanske man kan ha den utan mage också? 😀

 3. Härligt med frissabesök. 🙂 Jag ska själv på fredag, längtar verkligen.

  Ha en skön dag!

 4. Vilken härlig färg och glans på läpparna! Själv ändrade mitt hår färg under graviditeten, gick från blond till röd-orange. Efter graviditeten, under amningen, tappade jag otroliga mängder hår och håret såg allmänt väldigt slitet och sorgligt ut. Då jag slutade amma lades det i lite färg, lite klipp och lite kärlek och mitt hår är påväg tillbaka!

 5. Pystytkö makaamaan kasvohoidossa selällään siinä penkissä? Mulla tulee noin loppuvaiheessa jo niin huono olo selälläni, etten ole käynyt ripsiä enkä kasvoja hoidattamassa, vaikka kovasti ois tehnyt mieli. En ole viitsinyt kysyä, oisko niillä muita vaihtoehtoja, kuin se täysin makuuasennossa oleva penkki… Ihana paita!

 6. Ja det är härligt att få lite ompyssling 🙂 jag var här i Kokkola hos Kira Veronica. Hon är så härlig och bra 🙂

 7. Bästa Malena…
  …det finns inget uttryck som heter “bästaste”.. det går lika bra att använda “finaste” ,”sötaste” eller “raraste”.. Det är mycket skrivelser om att bevara det svenska språket, så med tanke på er kommande bebis så försök undvika felaktiga ord..

  Inget illa menat,
  Annika 🙂

 8. Oj! Jag klippte visst av håret (redan i vecka 28 eller så) och jag är fortfarande mycket nöjd 🙂

 9. Hej,

  Vilken storlek har du den här mammablusen? Den är jättefin men hitta den bara storlek 42. Och tror den är för stor. ;(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *