Min nya frisyr

Love this post:Love this 16

rapunzel-of-sweden-6197

Lät håret torka av sig själv tillförst och så fönade jag, högst en minut, på samma gång jag drog borsten igenom det hela. Jag har lite självlockigt hår så skall jag ha rakt eller lockigt så tar jag locktången.

Det blev en ny frisyr för mig, som ni säkert märkt! Länge sen det varit såhär kort! Love it!

Jag bad min kära frissör att kapa av rakt och det gjorde hon. Och mycket ljusa slingor. Annars brukar hon blanda med ljusa och beige, men eftersom jag sist slingat håret i augusti så hade min egen hårfärg hunnit en bit på vägen. Ni som följt mig länge vet att jag gillar min egen hårfärg som är den vanliga asfaltsgråa färgen, som jag piffar upp med lite ljust och ibland mörka färger.

När håret var färdigslingat lades Rapunzel of Sweden håret också in. Whaaat, tänker ni nu! Ska man inte ha långt hår enda ner till baken om man har hårfärlängning? Nejdå, det behöver man inte. Detta blev ingen förlängning utan snarare för att göra håret lite tjockare och för att det raka klippet skall bli ännu mer dramatiskt då håret är rakt.

Tidigare har jag haft Nail Hair (suuupernöjd med!) och denna gång ville jag testa Tejp Löshår. Det är lätt att fästa och lätt att ta bort och så tarprocessen inte så länge. Har också tejpborttagningsmedlet och mer tejp, så jag kan lägga upp dem själv senare. Och kanske ibland lägga liiite till hår om jag känner för det. Jag gillar verkligen friheten med tejp-håret.

rapunzel-of-sweden-6257

Jag blandade färgerna: #P8/24, #P6/60, #P18/60.

Det bästa med tejp-håret är hur lätt man kan återvinna dem;) Skall visa er hur sen då det gäller!

rapunzel-of-sweden-6224

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *