Min förmiddag

Love this post:Love this 0

Med värme-papiljotter i håret sminkar jag mig och gör mig klar för dagens bravader! Nagellacket är Essies Mink muffs och på mig har jag Kärlekens James Bond tee. Fråga inte om värme-papiljotterna – de är åtminstone hundra år gamla, om inte ända från istiden!

Vad göra med en lugg som drar en till vansinne? Ta tag i kökssaxen och frisera luggen som barn brukar klippa när de fått tag i saxen? Näh, skämt åsido! Det är ju kul att se att den växer så det knakar, iallafall. Och ni som inte hängt med länge så tog jag mod till mig i höstas och lät frisörskan klippa lugg åt mig (det var jag som övertalade henne!). Efter att ha tampats med en mycket envis lugg (tror fortfarande på en konspiration, någon med illasinnat syfte gör detta åt min lugg varje natt -KLICK!) tror jag att jag gett upp. Att ha lugg är hur fint som helst, men jag är inte van med så mycket jobb! Så nu får den växa ut!

Utan smink.

Allt som behövs är en bra ansiktiskräm. En som ger fukt och har solskydd (jo, det behövs också på vintern!) Själv använder jag REN:s underbara serum (Serum SH2C), som är snart slut! Behöver något nytt!

Med smink.

Lite mineralpuder, rouge, eyeliners + borsta upp ögonbrynen!

onsdag-24

Ooooch röda läppar, såklart! (Lumenes färg Seduction)

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *