Love this post:Love this 34

Ja, nu står fredagsbuketten på bordet (två dussin långa, gula rosor blev det denna gång), hemmet är städat, ett nytt doftljus från By Malene Birger är tänt (doften Fleur D’eau jag plockade med mig från Sköna Clara då jag var dit och handlade choklad idag). Köpte också ostar och annat gott idag, nu blir det fredagsmys-deluxe. Tack Sverige för att ni kommit på det (visst är det så att fredagsmyset kommit från vårt fagra grannland?;)!

Men nu till lockarna!

Jag fick alltså testa ett nytt hårstylig verktyg från Rapunzel of Sweden och kan tala om att jag gillade den massor! Har gått runt med väldigt vilda lockar de senaste dagarna!  Locktången heter Mermaid-Locktång och ni hittar den här!

Ni kommer väl ihåg rabattkoden till Rapunzel of Sweden? Gäller ännu denna helg. Med koden: malena10 får ni 10% fram till söndag 25.10 midnatt (finsk tid)!

Jag delade upp håret i ungefär tre sektioner och gick igenom håret slinga för slinga. Annars då jag lockar håret brukar jag ta lite på måfå och göra det lite slarvigt och snabbt. Med detta verktyg gjorde jag allting noggrannare och tog mer tid. För då blir lockarna bättre och de håller längre och ser snyggare ut. …..Alltså dessa lockar är ljuvligaste den 3-5 dagen tycker jag. Ja, efter det också (ni vet ju att jag låter det gå över en vecka mellan hårtvättar för mig:).

Jag hade värmeskyddande medel i håret och gjorde små åttor på den dubbelpipiga järnen på locktången.

Lät lockarna stå en stund, så håret svalnar. Sedan drog jag fingrarna genom håret och ja.. ni ser resultatet!

Nästa dag lade jag i lite hårolja (från Rapunzel, ger härlig glans utan att vara för oljig). Och kan tala om att jag nog hade SATC-Carrie lockar de följande dagarna…!

Smycken från Efva Attling och tunikan från By Pias Design.

Hoppas ni får en dunder trevlig kväll, goa läsare!

You may also like...

10 Comments

 1. Ursnygga lockar! Hur gör du för att hålla håret fräscht mellan tvättarna? Mitt blir fett och oljigt efter bara ett par dagar, vilket är mindre roligt såklart… Är det torrschampo som gäller? Tips på bra märke isåfall?
  Ha en mysig kväll!

 2. *så, menade jag såklart!

 3. Åh vilka härliga lockar! Får mig att tänka på SJP i Girls just wanna have fun.

 4. vau! så ortoligt fint

 5. Hej!
  Vilka underbara lockar!!
  Jag skulle så gärna önska ett inlägg dör du berättar om Vilks produkter du använder till ditt hår så det håller dig fint o fräscht så länge!! Jag vill inte slita på håret med så många tvättar men har svårt art få det att hålla… 🙁 vad använder du o hur o när? 😉
  Tack för en fin blogg!

 6. Oi kuinka kätevä!!! Nyt täytyy jo harkita tilausta 🙂

 7. Verkligen jättefina lockar 🙂
  Jag önskar jag vore bättre på att fixa håret, men när det kommer till att locka håret blir jag sällan nöjd. Ena sidan blir jättebra men inte den andra *haha* Kram och ha en jättefin dag <3

 8. Såå så snyggt! Jag vill också ha! 🙂

 9. Wow vilka lockar! Jättefint!

  Älskar Efva Attlings smycken!

  Kram Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *