Love this post:Love this 22

Samarbete mer Rapunzel of Sweden.

Produkterna i inlägget har jag fått från Rapunzel of Sweden för att testa och skriva om, om jag vill. Och det vill jag ju såklart – de är ju superbra! Kolla bara in hårmanen!;)

malenami-raunzel-hair-8762

malenami-hairstyle-9138

Dessa produkterna använde jag för att skapa lockarna, och brukar annars också använda dessa. Ibland lämnar jag bort salt spray och lägger håroljan i topparna för ett silkigare resultat. Jag har tidigare skrivit om hur glatt förvånad jag var över Rapunzels hårprodukter – de är bra! Då jag fick testa dem hade jag medelhöga förhoppningar, tänkte inte att de skulle slå mina mångåriga favoritprodukter. Och nu skriver jag om att ha produkterna i håret, då jag har löshår insatt. Har inte testat annat än Leave in Cream utan löshåret. Undrar om de skulle vara för “tunga” i bara mitt eget hår? (brukar ju ofta ha några veckors pauser med löshåret, och då inte heller använda andra produkter, så håret får vila). Iallafall så är salt sprayen är mycket mildare än i vanliga fall, för att den skall passa för löshår, så det inte blir trassligt.

Här kommer ni till hårvårdsprodukterna, om ni är intresserade.

malenami-hairstyle-8750

Leave in cream i fuktigt hår och så heat protection innan jag börjar arbeta med locktången.

malenami-hairstyle-8754

Avnände mig av Rapunzel of Swedens minsta locktång, 13mm. Det tar ju en stund att arbeta sig igenom hela håret, men det är värt det. Lockarna blir fantastiska och håller i flera dagar! Jag brukar locka lite högst upp på hjässan på dag tre, för att piffa till det lite.

Denna gång gjorde jag inte supernoga och tunna hårtester, utan lite tjockare.

malenami-hairstyle-8756 malenami-hairstyle-8766

Vill man göra det mer rufsigt och lite matt (som mitt läppsift;) så kan man använda hårpudret. Det ger en MEGAvolym.

malenami-hairstyle-8774

Ah, lovely, lovely!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *