Love this post:Love this 19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var på tiden igen. På tiden att piffa till frisyren. På instagram var jag för ivrig och skrev att jag inte varit till frisörskan på 6,5 månad.. Det var nog lite fel räknat, då det bara var tre månader sedan, egentligen. Och nu kan jag inte ändra på det, då Leon för andra gången tagit bort min instagram-app från telefonen. (fattar inte hur och NÄR han gör det?!).

Jag ville ha lite förändring. Brukar alltid beställa nästan blåa slingor (kalla beige färger älskar jag!), men denna gång la Ninni pärlemo-gråa slingor åt mig. Och åååh, så fina de blev! Förändring blev det också i längden på håret. Älskar det då man inte behöver klippa håret kort bara för att förändra frisyren… Det finns ju Rapunzel of Sweden😉 Långt, långt hår, utan att det skall bli alldeles för tjockt och tungt.

Rapunzel har kommit ut med nya tejp-hår, de är europeiska och tunnare i hårkvalitén, passar mycket bättre oss i skandinavien. (och nu har de erbjudade, tag 6 betala för 5).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hade färgerna #P6/60 och #P18/60, men vi använde bara #P6/60. Då man gör en helförlängning brukar jag ha ca 18 st tejphår – vilket är mycket och det blir supertjockt. Vill jag bara ha lite tjockare hår lägger jag i fem eller åtta stycken. Nu, eftersom jag ville ha långt, lade Ninni i tolv stycken, för att det skulle vara så naturligt som möjligt, utan att bli för tungt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voilá!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Här kan ni se mig hos Rapunzel of Sweden, som ev av deras Stars by Rapunzel. Jag skall be dem uppdatera att jag använder nu europeiska tejpen, de passar mig ännu bättre:) Jag har fått önskemål om mer frisyrinlägg, så till näst skall jag göra blogginlägg om hur jag gör mitt hår fluffigt, lockigt och med mycket volym! Stay tuned!

Det som inte syns på bild var huuur superstressad jag var då jag var påväg till frissan. Jag var tvungen att ta med mig apan och han somnade ju inte… huhhu.. Men just då vi kom till Ninnis somnade han. Och sov. Och sov. Min vän kosmetologen kom förbi för att hjälpa till, om han skulle ha vaknat. Men han sov. Och så kom min kusin Ryttaren också för att leka en stund. Men han sov. Jag är så tacksam över alla som ville ge mig en skön och avslappnande stund, tack! Och så sov han då alla ville hjälpa! Hahah, gullunge! Han vaknade passligt till då hårets skulle fönas, då kom min faster och gick och skuttade. Med min farmor. När jag var fin i håret gick jag till kontoret för att hitta apan i min Fina Farmors famn, hon frågade om jag ätit. Det hade jag inte på ett dygn. “Gå på lunch, vi klarar oss”. Så jag gick på lunch och åt efterrätt också. 

You may also like...

3 Comments

  1. Häftiga färger 🙂 och superlångt hår! Skulle vara kul att testa, mest för att få mitt hår tjockare. Men är det inte svårt att veta vilken färg man skall ta?

  2. Hej Malena,

    Köper du slingorna hos din frisör, eller köper man dom online och tar med till frisören?
    Är alla frisörer duktiga på löshår från Rapunzel eller finns det några som är speciellt inriktade frisörer för Rapunzel?

    Hälsningar, Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *