Love this post:Love this 2

Då Systeryster fröjdade oss med sitt sällskap i helgen övertalade jag henne att fungera som frisyrmodell. Vet att det är många som uppskattar frisyr-tips och hoppas att någon av frisyrerna faller i smaken och att ni, kära läsare skall få lite inspiration. Jag pudrade Osis Dust it på Systerysters hår för att få mer stadga och använde mig sedan av spray från Seppälä (ni vet den där sprayflaskan som är pink och kostar runt fem euro). Systeryster sjunger i ett bänd och ville ha något tufft som hon kan ha på spelningar, tänk att lilla tösen fyller 16 år på nyårsafton! Det var nog den bästa nyårsafton vi har varit med om den natten hon föddes! Kommer ihåg då faster kom och hämtade mig och Lillebror, vi körde genom staden till BB för att träffa vår syster och fyrverkerierna sprakade på himlen.

En klassisk svinrygg.

Jag är lååångt ifrån en frisörska och det märker ni nog, haha! Så ta det i beaktande när ni ser på bilderna och läser instruktionerna. Men hur roligt är det inte att leka med Systerysters underbara hårman!

En stilig knut i nacken.

Sött som socker.

Rockigt!

Mer frisyrtips hittar ni i kategorin “Frisyrtips” och så bjuder Youtube på många “How to” videon! Have fun!

You may also like...

10 Comments

 1. UNDERBART!!! Du har världens söööötaste syster! Vad vacker hon är i alla frisyrer och jag tycker absolut att hon skall ha “sött som socker” frisyren på sin födelsedag;) och kanske den sista på rockkonserter! tacktack för frisyrtips, detta uppskattar jag (fast jag ALLTID nöjer mig med en hästsvans, för jag har tummen mitt i handen och inte kan åstadkomma konstverk).
  God jul och grattis till Syster-ysters nyårsfödelsedag!

 2. Goosh vad vacka bilder, fina frisyrer på en elegant ung fröken. Jag har alltid velat kunna göra en snygg svinrygg, men men.. Här skall övas! Tyvärr har jag dock inte lika tjockt hår som din syster. Men man måste jobba med det man har:) Tack för en underbar blogg! Kram från ett snötäckt Helsingfors

 3. kiitos vinkeistä! voi kun sulla on nätti pikkusisko! 🙂 upea väri hiuksissa ja rock-look on mun ehdoton suosikki. lisää näitä! haleja!!

 4. Åå kan man beställa hem dig för att fixa håret? ;D Ljuvliga frisyrer och fin syster!

 5. ..tycker att det är GORRSNYGGT!

 6. Heja Du! Jag Är Frisör på riktigt, och driver sen 12 år tillbaka en salong, och Du får ” Med Beröm Godkänt”
  En riktigt God Jul önskar dig och din familj

  Mvh Åsa/dalarna

 7. Du kan! Jag tror att jag kommer att utnyttja dina talanger ;O)

 8. Skulle vara häftigt om Vicci skulle ha den där sista frisyren på vår keikka på juldagen 😉

 9. Hejsan! Här en annan frisör som tycker du gjort jättefint ifrån dig! Superlyckade frisyrer och bra bildspel!

  1. Vad snälla ni är, Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *