Jag har världens bästa frisörska

Love this post:Love this 23

malenami-3171

En tigerkaka, tack!

Ja, det började nog vara på tiden att fixa till burret. Topparna skulle klippas rejält. Och så skulle den matta gul-blonda färgen som tagit över hela håret och mer såg ut som burkfärg för hemmabruk och sett för mycket sol och salta stänk i sommar få sig en rejäl omgång! Kolla den sexiga utväxten! Satte mig ner i stolen och bad om en lite ljusare tigerkaka.

Lite hårhistoria: För ca sex år sedan började slinga mitt hår i nästan min egen färg – alltså asfaltsgrått. Gillar den färgen och har man en riktigt, riktigt duktig frisör så får man den färgen att se fantastiskt fin ut (nu vet jag nog att smaken är som baken, men det är hur jag tycker;). Att leka med isblonda och gråa nyanser gillar jag. Det får ett hår att se levande ut och så tycker jag det ser lite “dyrare” ut. Förstår ni vad jag menar? Även om det inte blir det pengamässigt – med denna metod så behöver jag nya slingor 1-2ggr i året. Det är det skönaste.

Så i vår klippte jag håret lite kortare än jag brukar ha det och lät min frisörska Ninni ösa på med blonda slingor! Men jag hade inte tålamodet att springa oftare och fylla på i rötterna. Och så tyckte jag mer om att vara lite mörkare.

malenami-3176

Sagt och gjort, det blev isblonda slingor och så en ny gråbrun höstfärg från Loreal. Vi lade också i fem stycken tejphårslingron från Rapunzel Of Sweden. Och klippte topparna flera centimeter. Gissa om jag är nöjd?

malenami-3182

Hon är sååå duktig, min Ninni! Kolla handarbetet! (och är du här i trakterna så kan ni boka henne här: 044-9707512, Niina Salonpää)

malenami-3188

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *