Love this post:Love this 23

rapunzel-of-sweden -6573

Så var det dags igen! Jag hade bokat tid vid Rapunzel of Sweden i Umeå för att bli fin i håret! Alltid så roligt att komma hit!

Inlägget gjort i samarbete med Rapunzel. Jag är deras ambassadör.

Mina läsare får med koden malena10 10% på allt online och i salongerna! Ni vet väl att de just öppnat en salong i Helsingfors också?

Koden gäller till 18.09.16 midnatt.

rapunzel-of-sweden -6577

Humm, hummm… kanske man skulle pröva på något riktigt nytt😉

Jag hade tagit bort tejphåret ett par veckor innan, så mitt eget hår fick “vila” en stund.

rapunzel-of-sweden -6580

Jag hade ännu en varm ton i håret, plus sommarsolens blekning. Plus en väldigt varm ton i bottnet och utväxt som var allt annat än snygg.  rapunzel-of-sweden -6581

Jag ville bli kallblond igen! Tycker att jag passar med både varmt och kallt. Och då förra sommaren då de gjorde mig sådär “brond”, alltså varm brunrödblond färg, så var det perfekt, just då. Men nu kände jag att det var dags och bli kall igen. Emma var av samma åsikt och blandade färgerna.

rapunzel-of-sweden -6587

Emma, min frisörska, överraskar alltid. Nu gjorde hon det igen, med att använda en teknik jag aldrig sett förr. I bottnet, ca 1cm, gjorde hon en kall beige färg. För att det skall vara lättare med utväxten sedan. Och så gjorde hon folieslingor med varannan blond och, här kommer det: varannan folie med några centimeter beige och resten blond. (och resultatet var woaaah, snyggt, fräscht och naturligt!)

rapunzel-of-sweden -6594

rapunzel-of-sweden -6595Efter att slingorna fått verka och färgen tvättats ut, lade Emma i en kall toning också.

rapunzel-of-sweden -6592Jag fick fika och tidningar:)

rapunzel-of-sweden -6600

Färgen blev hur underbar som helst! Är sååååå nöjd!

rapunzel-of-sweden -6602

Ni som har följt mig länge så vet att jag brukar ha tejphår. Jag har varit mycket nöjd med det, man kan ha bara några stycken i, de är lätta att ta bort och lägga i pånytt själv. Men nu ville jag testa något nytt – nailhair! Dessa lägger man in, en och en. Man värmer fästena och snurrar dem runt en hårslinga. Nailhair kan man ha i mycket längre än t.ex. tejphår. Flera månader, vilket passar mig väldigt bra just nu. Så det finna många fördelar med båda. Emma berättade att de hade nya nailhair vars fäster inte är så tjocka och långa, så de känns ju knappt. Vid tinningen klippte hon några på hälft också, så de blev extra små och flyter naturligt in i mitt eget hår. Vi tog European 40cm nailhair. Färgnummer: #20/60 Natural Ash och #14/60 Cendre Ash Blond Mix.

Jag är nog så nöjd, så nöjd!

rapunzel-of-sweden -6606

rapunzel-of-sweden -6610

rapunzel-of-sweden -6615

Det är just det som är grejen med Rapunzel Of Sweden, varje gång blir jag så fantastiskt nöjd och kan inte tänka mig att det skulle ens kunna vara bättre – och varje gång överträffar de sig själva!

rapunzel-of-sweden -6618

You may also like...

2 Comments

  1. Himla snyggt!

    Själv ska jag bli mörk igen, jag gillar att följa årstiden. 🙂

  2. Herregud så fint det blev. Hur upplever du annars att ha extensions? Senast jag hade det tyckte jag att det var obekvämt när jag skulle sova, men så var det här åtta år sen. Kanske det har hänt grejer sen sist? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *