Love this post:Love this 0

Hej flickor! Hade ni en skön påsk? Det hade vi, har verkligen njutit av att vara ledig! Här kommer en liten video om hur man lägger clip-on hårförlängningar. Ni kan ju bara ana hur mäktigt det blir när man lockar hela håret sedan!

Före och efter.

Har en blandning av två olika paket, tog med några ljusa för att ni bättre skulle se skillnaden. Färgen # P 6/60 och # P 27/613, tycker att de slingade clip-on:sen är snyggaste. De är Systerysters, som hon beställt från Rapunzel of Sweden. Viktigt att komma ihåg att sköta om clip-on:sen, tvätta dem och borsta varsamt.
Här hittar ni fler frisyrtips!

You may also like...

14 Comments

 1. Tätä on odotettu! 😉 Vielä kun saisi hyviä kampausvinkkejä clipsien kanssa.. 🙂

 2. Oh så fint, älskar clips, använder det varje dag faktiskt 😉

 3. Jee, lisää näitä videoita! 😀 Olette siskosi kanssa kummatkin niin kauniita.

 4. Hej vackra,
  Jag har funderat länge på hårförlägning (fast) men jag tycker det är lite dyrt för något som håller i max 6 månader. Det här med clips, hur länge håller dom och hur många paket måste man ha? Är det något som man kan spara i flera år, om man sköter dom rätt? Är det något som man klarar av att sätta i snyggt själv? Herregud vad många frågor jag har. *s*
  Jag saknar mitt långa hår och jag har inte tålamod att vänta tills det har växt ut.

  Kram

 5. Så snyggt. Kanske vore nåt…

 6. Hihi, det där såg ju lätt ut;)

 7. Hej fina du!

  Nu var det ett tag sen jag hälsade på hos dig och härlig läsning har jag fått!! Vad duktig du är att sätta in förlängningar!!! Oj oj oj!!!

  Kram Anna

 8. Gillar dina flaxande armar där i slutet! 🙂

 9. Haha, vad flinka fingrar du har! Snabbt gick det och enkelt såg det ut. Nu har jag ett bra svall själv men ska tipsa om dom, jobbar ju lite med hår.
  Ni har ju båda så himla fint hår sen innan också.

  Kram Tess

 10. Emschen!

  Hej, jag kan svara så att du bara behöver ett paket som också används i filmen. Själv köpte jag 2 pga att få det superstort 🙂 Priset är ju ingenting då du kan använda clip-onsen så många år du än vill om du sköter dem. Och ja, det är superlätt att sätta in dem själv! Du kan också skapa egna frisyrer, så enkla som extra långa hästsvansar och flätor. Var försiktig. Plötsligt har det gått flera timmar när du lekt med ditt nya hår!

  Ha en prima dag!

  1. Tack systeryster 😉
   Finns stor risk för att det råkar bli så att en laddning clips on får flytta hem till mig. *s*
   Kram

 11. Hei,

  Ihana biisi! Kenen ja mikä se on?

  1. Moi Viivi! Biisin otin iMovie:sta:) En tiedä kenen se on?!:)

 12. Kiitos, hauska postaus, näytti niin helpolta ja iloiselta!! Mistä klipsit voi/kannattaa ostaa?? terveisin yksi niihin aivan perehtymätön joka nyt hieman innostui,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *