Love this post:Love this 0

I juni spenderade jag en förträfflig dag med Maj, Jenni och Veera i Helsingfors. Vi blev stylade av underbaraste Tom Wennerstrand, ett kännt namn backstage på modevisningar i Paris, Milano och New York. Han är verkligen en konstnär, visionär och solstråle:)

Här kan ni läsa en intervju med Tom Wennerstrand och se frisyrerna här, här och här! Vi gjorde programmet Fashion TV by Indiedays. Jag har medverkat i två program, höstens make-up trender och frisyrtrender. Så förra veckan kunde man se programmet hela 21 gånger på Voice Tv.

De tre bilderna ovan är tagna av Veera Korhonen.

Tom Wennerstarnd gjorde en häftig page åt mig – kände mig superkvinnlig i frisyren! Kul att man kan ändra så mycket på sitt utseende utan att klippa håret.

[iframe width=’620′ height=’345′ src=’http://blip.tv/play/hN4ngtfkfwA.html’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]

You may also like...

6 Comments

  1. Tom är ju bara bäst! Det var han som gjorde mitt hår till bröllopet också. Hm, måste nog kolla om jag kunde lägga upp några bilder…

  2. Du är verkligen skitsnygg i page. Hela MadMen-stilen skulle du för övrigt rocka rejält.

  3. Jag råkade faktiskt se klippet på tv för nån vecka sedan. Det var en rolig överraskning att plötsligt se ditt vackra ansikte där i rutan 🙂

  4. Supersnyggt 🙂 och du passar jättebra i page också 🙂 Häftigt att det kan se så bra ut fast det inte är klippt page 🙂

  5. Den kanalen har vi i princip aldrig på, men av någon anledning stod den på i förra veckan och jag såg slutet på ett klipp med dig. Riktigt kul att se dig!

  6. Det första som slår mig är vilket häftigt språk, jag tror jag vill lära mig finska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *