Hårsnack

Love this post:Love this 17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Men hur göööör du? Den frågan får jag ofta.

Mitt hår är inte av naturen vackert lockigt och fluffigt med volym. Nej. Jag tvättar håret ca en gång i veckan, brukar använda Macadamias produkter. (jag tycker ju extra mycket om Flawless produkten, har skrivit info om den här och så gillar jag deras torrshampo, “No Tangle” och borstarna är underbara.).

Bäst blir det om jag fönar håret torrt, då får man fram mer volym. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Locktång från Rapunzel of Sweden, som jag slarvigt lockar hela håret med.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Låter lockarna svalna lite och så skakar jag dem och drar fingrarna genom håret.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite hårspray och ett litet spänne, et voilá!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dry Shampoo från Macadamia, som jag egentligen blev besviken på första gången jag testade, eftersom det inte fungerade som jag var van vid. Produkten är mer som stylingprodukt istället för torrshampo. Nu är produkten en av mina favoriter och ett MÅSTE i mitt hår!OLYMPUS DIGITAL CAMERA Så gick jag och blev med tatuering också. Mmmm.

Gnuggtatuering i silver och guld. Trendigast i stan, är jag!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Och till kvällen snurrar jag upp mitt hår i en knut och har vrålfina lockar på morgonen! Tjohoo!

Såg just en stor låda med Macadamia hårmask testers vid kontoret, skall nog hitta på något så jag kan dela ut dem åt er, haha! (vill ni beställa ngt redan nu kan ni ju skriva in “Malenami” i kommentarsfältet på beställningssidan och jag packar med testers åt er!)

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *