Hårförlängning med tejp

Love this post:Love this 11

Jag är ambassadör för Rapunzel of Sweden.Till sommaren ville jag ha lite längre hår och ljusa upp det mycket! Och det var precis det jag fick hos Rapunzel of Swedens salong i Umeå! Det är intressant, att varje gång jag besöker någon av deras salonger, så gör de en ny grej på mig! Oftast någon ny färgningsteknik, som får mig att fascinerat titta på och förväntansfullt sitta snällt i salongstolen och vänta på resultatet – som varje gång blir så himmelens bra!

Jag fick massa ljusa slingor…

Lite frukt och choklad…

Bad Elvira kapa av rätt mycket av mina egna toppar.

Fast då man har löshår, så är det egentligen rätt bra med lite, lite slitna toppar, kan jag tycka. De “smälter” bättre in med löshåret då.

Blev också filmad och fotograferad till deras social media.

Det som är skönt med tejpen är att den lätt går att ta bort själv (med ett speciellt medel som löser upp limmet) och lägg upp igen, själv, om man vill. Annars kan man boka tid till salongen och be dem lägga upp det samma löshåret igen, det går nämligen att använda några gånger. Tejphåret har de nu på rabatt, tips, tips!!

Nu ville ju jag ha en jätteman till sommaren, men nu till hösten skall jag trappa ner rejält. Från 5 paket till ca 2-3 och mycket kortare, ja kanske låta klippa mitt eget hår också kortare. Ojoj..! 🙂

Men det är ju spännande och roligt då man förändrar kalufsen! Och då det är så lätt att göra det längre igen, om man ångrar sig, haha! 🙂

Supernöjd!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *