Love this post:Love this 0

Här kommer lite frisyrtips som jag lovade!

Lånar från ett tidigare inlägg: När håret är fuktigt så sprayar jag hela håret med Loreals studio hot straight. Fönar håret torrt och borstar igenom det. Delar upp håret i tre olika sektioner och lägger upp det med hårspännen. Sedan blir det dags att göra lockar, då tar jag tag i plattången. Börjar med det understa håret. Jobbar mig igenom hela håret med plattången. Man tar bara en liten slinga hår, tvinnar plattången, kom ihåg att hålla plattången lodrät(!), blir “naturligare” och finare lockar så. När jag jobbat mig igenom hela håret låter jag det svalna, sedan burrar jag till det ordenligt. Det tar 15min men är värt den tiden, lockarna håller många dagar. Till natten brukar jag göra en knut högt uppe på hjässan och vakna med ett vackert hårsvall. Försöker härma stilikonen Farrah Fawcett vackra och berömnda hår, men med lite mers riv i!

Skall nångång göra ett inlägg om stilikonen Farrah Fawcett, som dog i cancer i somras..

You may also like...

0 Comments

  1. Underbar bildserie.

    Jag kör med värmespolar men dina bilder var så fina så det var värt att kolla igenom hela inlägget bara för den sakens skull.

  2. Jag blev riktigt inspirerad av det här inlägget och tänkte -perfekt! nu ska jag öva inför fredagens fest. Med dessa instruktioner kan jag ju bara inte misslyckas. Jag har nämligen gjort några döfödda försök tidigare att tämja mitt extremt raka och bångstyriga hår… Men nej. Jag konstaterade igen att jag KAN inte göra lockar. Vet inte om det är fel på mig eller min plattång för mitt hår men det hela slutade iallfall med att mitt hår såg skrattretande löjligt ut. En helt okej lock här och där blandat med slingor som var halft lockade och den alldeles raka slingor som totalvägrade locka sig överhuvudtaget. Efter en hel del kämpande gav jag upp och plattade ut allt istället 🙁 Jag borde väl gå privatkurs. Tack för tipset iallfall! det ledde till många skratt (och några små fula ord) hemma hos mig 🙂

  3. Hej. Jag undrar vilken sorts plattång du har eller är det inte en locktång dvs rundad? Ser väldigt praktisk ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *