Love this post:Love this 6

hair-style-up

Denna hårstil kör jag ofta med. En slarvig svinrygg. Till fest så blir det en massa tupering och spray, hårnålar och mer på “det riktiga” sättet man lägger en svinrygg. Till vardags tvinnar jag bara håret runt fingrarna och fäster med ett hårspänne. Luggen, som hänger enda ner till hakan fäster jag med en hårnål. För att få det och se lite slarvigt ut “masserar” jag hårfästet runt ansiktet med fingrarna. Ett annat tips för dig med lite självfall är att det första du gör på morgonen är att fixa frisyren och sedan ta en dusch (alltså då du inte tvättar håret), då blir håret lite smålockigt i nacken och runt ansiktet av ångan. I videon kan ni se mig lägga upp håret två gånger. Lycka till!

Masserar hårfästet runt ansiktet.

You may also like...

0 Comments

 1. Kaunista! Ja sinun tekemänäsi näyttää myös helpolta:) Ostitko koskaan yhtään paria H&M:n Jimmy Choo -kenkiä? Jäin odottelemaan kuvia…

 2. Jag älskar ditt vackra hår, vill också ha ett så fint hårsvall hatar mitt eget…
  Kram Ina

 3. TACK för INSPIRATION du ger i din fina blogg!

 4. Nån som fyller år snart..?!

  Blir det Coccola och födelsedagsfest eller..
  Vi ses! Massor av kramar!

 5. Tack för en underbar blogg.. Sitter här lite småtrött efter en jobbnatt o blir så glad av att läsa din blogg, få inspiration samt även lite djupare inlägg o inte bara en dagbok om vad du gör liksom.
  Toppenblogg!!!

 6. Det är jättefint….mitt hår beter sig dock inte som ditt 🙂 Du ska vara glad för att du vunnit högsta vinsten i genlotteriet när dte gäller medgörligt hår.

 7. jojo, det skulle vara jag som svängde ihop nåt så där snyggt lite nonchalant…..
  🙂
  är glad om jag får till min svans där bak.

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *