You may also like...

19 Comments

 1. Det ser ju så enkelt ut när du gör det 🙂

 2. Jättefin! Vilket härligt hår 🙂 Tack för tipset!

 3. Tack för frisyrtipsen (och en fantastisk blogg!)! De är mycket uppskattade, jag och mina flickor har långt hår och jag har aldrig varit en mamma som kan fixa fina frisyrer. Nu ska det bli ändring på den fronten!

 4. Underbart vackert hår, frisyr och gudomlig musik! Man tackar! 🙂

 5. Alltid uppskattat med sådana tips! Men, nu ångrar jag att jag klippte av mitt långa hår…. hur kunde jag göra det!? Vad tänkte jag?? Nu gäller det att ha tålamod till det blir långt.

  Du har tipsat om Philip B tidigare. Vilken av deras schampoo och balsam använder du? Jag har känslig hårbotten och får ofta problem med kli och eksem… okul :O( Kan den med lavendel vara ngt för mig? Redkens produkter går bort även de för känslig hårbåtten, jag är tok känslig. Knabbt så balsam metoden fungerar på mig.

  Kram

  1. Hej Katarina! Tålamod, tålamod är det som gäller när man väntar på att håret skall växa:) Och vitaminer! Gör några inlägg om produkter (bl.a Philip B) denna vecka – håll utkik! Kram!

   1. Tack, ja det ska jag! Måste bara tillägga att musiken du valt är underbar!! Lyssnar om och om igen! Och har även tittar på dina andra videos. Ni är sjukt roliga! Love it!
    Kram

 6. Åh vad jag önskar att mitt hår var så långt så jag kunde fläta det!!!
  ½ år kvar sen kanske 🙂

 7. ÅH, vackra vän, så otroligt fint inlägg med musiken, stolen, de skira vackra vita plaggen och dina händer som arbetar snabbt och vant. Nästa gång du kommer och hälsar på får du visa mig på en av mina flickor hur du gör ;-D Jag är usel på att göra fina frisyrer fastän jag älskar mitt långa hår och älskar uppsättningar. Blir alltid samma frisyr.
  Tack vackra!!
  KRAM!!

 8. Tack för det fina tipset! Jag är dock själv jättedålig på att fixa min frisyr! Kanske kan min syster hjälpa mig få en sådan fin frisyr!

  Hälsningar Odd molly fantasten

 9. Iso kiitos tosiaan, tästä video-ohjeesta 🙂 En enää muistanutkaan, kuinka kalanruotoletti tehdään, mutta nyt vain harjoittelamaan että onnistuisin sen itselleni nätisti saamaan 😀

 10. Amelie on yksi mun all time favvo elokuvista. Olisin ristinyt tyttäreni Amelieksi jos olisin yksin saanut päätösvallan ;).. Musiikki on koskettavaa, kuten elokuvakin – sielunruokaa. I like! (Ja toki frisyyrivinkkikin on hyvä =).)

 11. Heja Malena Heja!
  Mera sådant, ska ta lill prinsessan som provkanin o göra flätan. 🙂

 12. Nesten hypnotiskt vakkert! ;D Nydelig video, du er utrolig dyktig<3 Klem

 13. Enkelt men ååå så vackert!
  Önskar att jag hade passat i långt hår men jag har försökt så många gånger nu och faller alltid tillbaka till min korta frisyr.

  Kram på dig!
  Jeanette

  Pssst…vitlöksmackan fungerade klockrent! Mår toppen nu. 😉

 14. Åhh vilken snygg fläta.

 15. Heh! Tack för ditt finaste blog av alla <3
  Jag är finskspråkig sä ursäkta mig min svenska.

  Jag har missat SÅ SÅ mycket ett skrivan av höstskorna. Vilken passar på med klänningarna
  Ovh tvärtom; vilken passar på med legginser on moni kjoll..

  Tack SÅ mycket i förväg!!!!

 16. Juhuu, täällä yksi onnellinen kalanruotoletti päässään! Kiitos vinkistäsi, jopa minä onnistuin! Ja ah, tuota musiikkia voisin kuunneella loputtomiin… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *