Love this post:Love this 40

Inte riktigt förstått mig än på Halloween. Nog för att jag har klätt ut mig några gånger till festligheter i slutet av oktober och själv ordnat roliga halloweenpartaj. Ofta, nej, alltid, då man gjort en tjejkväll av det och gått ut senare på kvällen, har vi märkt att vi varit de enda som klätt ut oss. Prickat fel på datumet. Haha! 

Men jag har aldrig gått trick-or-treating. Halloweenfirandet hade väl inte ännu anlänt till bibelbältet, jag är ifrån, då jag var yngre. Och tror inte det än heller är så starkt. Har aldrig heller pyntat i hemmet, utan snarare väntat in första november och då lagt ut de första ljusslingorna då. Men så brukar jag, vi, vara till gravarna på allhelgona, för att tända ljus.

Hur brukar ni fira, inte fira? Är det något att fira? Märker att det varit mer påtagligt i mina tankar detta år, så Leon pratat mycket om att det är Halloween och om pumpor och zombies mm. Och att jag funderat på om jag skall ha godis hemma, för säkerhets skull, om det kommer utklädda små ungar och knackar på.

Bilderna har absolut inget att göra med Halloween eller texten. Men tänkte jag kunde para ihop dem, då jag har en så awesome peruk på mig på bilderna. Den är från Rapunzel of Sweden och är en bloggåva.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *