Love this post:Love this 0

På eftermiddagen tog jag en paus från jobbet för att fika med Systeryster. Jag drack varm choklad och hon en kaffemockalatte-whatever och så åt vi ostkaka – mums!

Systeryster tipsade om de många sätten man kan styla en pannlugg.

Jag kanske borde beskriva lite om håret. Tre färger, kallblonda och mörkbeige tjocka slingor, resten av håret färgades (?) i en blond ton (ville ha bort det gula jag fått från sommarsolen). Frisörskan hade ingen aning om mina lugg-planer så därför blev det några starka slingor i själva luggen, men det gör inget (och om det stör så tvättar jag några gånger med silvershampo). Den mörkbeige färgen blir svagare efter några tvättar. Nu har jag nästan min egen färg – råttgrått med ljusa slingor!

You may also like...

13 Comments

 1. Men så fin du var! Hade missat att du klippt dig! Själv fick jag ingen tid hos frissan, så det blev till att klippa till lite själv. Får väl rätta till det nästa gång…
  Kram

 2. Wow, du är jättefin med pannluggen! Passar perfekt åt dig! Vi ser fram emot att du provar alla frisyrer som din syster visade också 😉

 3. Ser bra ut! Näytät entistä paremmalta, tosin sinulle taitaa sopia kaikki hiusmallit?

 4. Oj vad skönt dit nytt hår är! Det ser so fräsch ut och passar dig jätte bra! Olisinpa itse joskus yhtä rohkea ja muuttaisin hiustyyliäni =)

 5. Ååh, så fiin och snyygg du blev!! Men det har du ju i och för sig alltid varit på dina bilder i bloggen! Var fikar ni? Åker till Kokkola om ett par veckor och vill testa nåt annat än Anttila och Chydenia, hmm… Är inte så mysigt där, precis, men det brukar alltid bli en snabbfika där i samband med shoppingen.

 6. Oh la la !!! Vilken pingla !! Du passar jättebra med lugg också, o vilka ögonfransar du har nu.
  Läckert !
  Anna

 7. I Love it! You look cute, I even didn’t recognize You at the first place, so different:)
  I had similar haircut some time ago, but is difficult to keep it straight, if you have natural waves in hair. And it takes ages to grow it out again:)

 8. Åh, vad super fin du blev i håret!!!
  Själv är jag också råttfärgad och tycker ibland att håret blir lite gulaktigt av slingorna efter ett tag.
  Vet du vilka färger frisören använde för slingorna och färgningen?? Färgade hon hela håret efter att slingorna var klara??
  Kram Katarina

 9. Du är jättefin i håret, fast jag tycker faktiskt att du ALLTID är vacker! Även innan frisyrändringen! Kul med lite förnyelse! Du har såååååå fina fransar!!
  KRAM SÖTNOS!!

 10. Såå snyggt!

 11. Luggen passar dig faktiskt galant, det är trevligt med nåt helt nytt emellanåt ele va, :). Men snälla rara, posta lite tips på luggkammeritips o dylikt när/ifall du har sådana. One would totally appreciate it! Jag har själv klippt lugg ett par veckor sen, för första gången på nästan 15 år (kommer ihåg den där pottluggen som man hade i lågstadiet…huu), och vet inte alls vad jag ska ta mig till med stripet som hänger i pannan. Det är nästan så man blir skrämd när man ser sig själv i spegeln, :).
  Ha en mysig höstdag!

 12. Så snygg i din nya färg!!

  Trevlig helg, KRAM

  PS missa inte tävlingen i min blogg ; )

 13. Du blev väldigt fin i håret! När jag först såg bilderna i de nya inläggen tänkte jag att du måste gjort något med det, kunde bara inte komma på vad! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *