Love this post:Love this 50

Samarbete med Rapunzel of Sweden.

#nofilter hahah!:)

Ja, alltså jag kom in såhär till Rapunzel of Sweden salongen i Helsingfors, ni vet väl att den ligger bara över gatan från järnvägsstationen. Såg vädjande på Sarah och frågade om hon kunde fixa till mig lite? Och ja, om hon kunde!

Jag hade ju en väldigt fin fest jag skulle på senare….

Men först: gokaffe!

Festen jag skulle på var förstås den lyxiga VIP kvällen Mercedes-Benz ordnade. Jag är en av deras samarbetspartners och skulle såklart sitta i första raden vid catwalken, då den nya A-klass modellen lanserades samma kväll. Sååå spännande!

Temat och dress koden var Just like You. Kvällens stjärna var ju nya Mercedes-Benz A-klass, bilen som lär känna dig och som du kan anpassa enligt dig själv.

Jag fick ljusa slingor i hela håret, några tejpbitar, för att fylla upp med volym och stadga. Och ett rejält klipp igen!

Så himla nöjd! Känns väldigt fräscht!

Temat för VIP kvällens var ju Just like You, och jag ville verkligen vara mitt jag. Och Sarah, underbara underbara Sarah känner mig redan så väl att hon gjorde slarviga lockar och en ännu slarvigare håruppsättning! Kändes som jag och såg ut som mig!

Så på med nya klänningen med vippig kjol, från Tara Jarmon, röda läppar och höga klackar med röda sulor och iväg på Mercedes party!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *