Love this post:Love this 6

hair-2010

Kom på idag, då jag sprayade mitt hår med torrshampot Professional Drynamic från Sebastian, att jag använt denna produkt ofta och väldigt länge… Tror jag fick denna torrshampo att testa från Kampaamotuotteet.fi i början av december (fått via bloggen)? Alltså länge som i samma flaska väldigt länge. Så jag tycker den varit väldigt dryg. Jag har annars använt Macadamias torrshampo flera år, fast den fungerar inte riktigt som ett torrshampo, mer som en stylingprodukt. Och så Batiste är också bra, fast jag tycker man blir lite “mjölig” av den. Samma gäller Klorane, som jag också använt. Gillar dem båda med tycker de är lite för pudriga. Så därför vill jag tipsa om denna torrshampo! Den lyfter och ger håret volym, men gör det inte för strävt och sedan smutsigare. Ni vet, de finns ju de produkter som man kan ha i håret bara en kort stund innan man absolut måste tvätta håret! Denna är inte sådan, du kan lätt lägga i mer torrshampo igen nästa dag! Så tummen upp för den! Sprutar man den i hela håret får man en riktigt wa-wa-woom effekt!

EDIT:

Ååååh, kul! Fick just ett mail från Kampaamotuotteet.fi, som sett mitt inlägg, att de bjuder på 15% rabatt på denna torrshampo för mina läsare! Lägg koden MALENAMI15 vid kassan:)

malenami-7767

Jag skall “mata” ut alla gamla bilder, jag har ju ny frisyr nu igen, lite kallare färg och väääääldigt långt hår;)

Kavaj från Over the Moon by Donna, tror den är slutsåld nu, men hon har ju mycket annat fint!;)

You may also like...

3 Comments

  1. Ska försöka hitta det torrschampot i Sverige.
    Tack för tipset!

  2. jag får lätt så himla torr hårbotten av torrschampoo så jag letar efter the one, som inte gör mig så torr och kliande.

  3. Fula byxor. Malenami så mycket snyggare med hela. Du har så bra smak. Men som
    lite lite äldre ser det billigt ut. Inte coolt alls. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *