Love this post:Love this 0

Redan när jag såg de första bilderna från Alexander Wangs modevisning S/S 2010 förra hösten blev jag begeistrad i sidoflätan. Man kunde också se en lite stiligare sidofläta på Miu Miu:s visning. Flätan kommer stort i vår och sommar. Vi ser den överallt, på kändisar, kvinnor på stan och modemagasin. I US Vogue i januari kunde man beundra modereportaget Jackets of all Trades och tjejen med den långa flätan hängande över ena axlen.

Karln bakom flät-hysterin är ingen mindre än Guido Palu, han gjorde håret till Alexander Wangs modevisning. Här kommer ett bildregn med de snyggaste flätorna!

You may also like...

0 Comments

 1. Du är sååå vacker! Ingen av modellerna kan mäta sig med dig. Kram och tack för senast!! Du är sååå söt och din man är ju ljuvlig!

 2. Jag tycker att..

  Vilken som härlig kombination Du och flätan!

  Tycker jag kramar!

 3. Och din bild är ju den snyggaste av alla! 🙂

 4. Så snygg du är, men det är du i allt!:-)

 5. Läste om dig i bladet här i H:fors. Din blogg är verkligen en guldkant i vardagen och förtjänar all publicitet.

 6. Jag har alltid önskat mig ett tjockt och långt hår så jag bara beundrar dessa underbara flätor! Men jag måste tillägga att jag tycker det är obehagligt att modellerna är så anorektiskt smala… Tycker det är synd att de rådande idealen fortfarande är såna.

  Glad Påsk!

 7. Å vad fin du är! Älskar också flätor…undrar om det går någon åldersgräns för dom, med tanke på mig själv? =)=)
  Kram Adela

 8. Aww, du är så vacker!!! Det är nästan så man trillar av stolen när man kommer till den sista bilden som är på dig…alla andra bleknar i din skönhet! 😀

  Sidofläta är så snyggt! Jag önskar mitt hår var lite längre, nu är det några cm för kort för en snygg fläta på sidan.

  Glad Påsk & Stor Kram!!!

 9. Glad påsk på dig Malena! 🙂

  Tänkte fråga om det där är “uniformskavajen” från H&M som du har på dig? Eller varifrån är den? Jag har införskaffat två uniformskavajer just därifrån, men denhär slår nog dem! Gotta have it! 😀

  Tjingeling!

 10. Ihana tyyli ja asu! Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa mutta en ole aikaisemmin kommentoinut. Ihanaa lukee ruotsin kieltä koska pidän siitä. Kirjoittaminen ruotsiksi näin illalla tuntuu vaikealta mutta joku kerta jätän kommentin på svenska 🙂 Mukavaa pääsiäistä!

 11. Hej

  Hoppas du har haft en skön påsk.

  Måste bara fråga var ifrån kommer jackan som du har på den sista stora bilden? Den är så himla snygg!!

  Kram

  1. Av alla exotiska ställen.. H&M!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *