Love this post:Love this 12

I Umeå hade jag tid till Rapunzel of Sweden! Det är både business och pleasure för mig. Jag hade lill-våfflan med. Undrar ni om smeknamnet “Våfflan”? Han är född på våffeldagen – och söt som en våffla. Doftar pannkaka och jord. Mmmm! Men ja, tillbaka till frisörsstolen!

Jag hade en önskan om att bli lite kallare i färgen. Har nämligen lite problem med utväxten, då jag var så varmt blond – även om jag älskade den färgen! Duktiga Emma gjorde trollkonster med mitt hår! En färg i bottnet och så slingor som hon inte målade till topparna utan bara på mitten (I know, heeelt crazy!) och så tillsist en kall toning.

Den där tutten (nappen) skall vi bli av med snart, mmhmm…!

Flickorna var så hjälpsamma och lekte med Leon så länge jag måste sitta stilla.

Färgen blev crazy-fiiin!! Så jäkla nöjd alltså! Hon är begåvad den där Emma, hörrni! (förstår mig inte ännu heller på hur hon kunde få det så naturligt!)

Sedan var det dags att lägga i tejphåret igen! Ni vet ju hur förtjust jag varit i tejpsystemet, lätt att lägga i och lätt att ta ur. Jag kan ju själv ta ur dem och lägga tillbaka dem sen, därhemma.

Ja och OM det blev snyggt!

Emma hade lagt Olaplex i håret så det blev mjukt och silkigt. ….Nu tycker jag inte bilderna gör hårfärgen rättvisa här.. Jamen ni fattar!

Det blev:
ett paket #10 Medium Ash Brown
två paket #14 Cendre Ash Blond
och två paket #14/60 Cendre Ash Blond.
Alla var Quick & Easy European Rakt, 50cm. Låter det alltid vara väldigt långt i början och sedan klipper jag det kortare.

    Sa att det inte behövdes stylas destomer, det var ju redan kväll och vi skulle snart och sova ändå:)

Sedan åt vi vid det nya fina köpcentret Avion, Leon fick välja en sak vid leksaksaffären. Vi sov gott vid hotellet och morgonen därpå åkte vi hem igen…

Tyllkjol och den randiga polon från Sköna Clara, väska Lexington, kavaj Hunkydory, skor Isabel Marant.

You may also like...

4 Comments

 1. Alltid lika snygg, nyfrissad eller inte. Kul att Våfflan fick följa med till Umeå också. Ha en fin dag. Kram Annika

 2. Nina Vesterinen

  Själv skall jag sätta mig i frisör stoln på måndag,brukar köra rött men det håller inte så länge,vilket är synd,fast jag brukar sätta av orange färg i håret.
  Din nya hårfärg är super…
  Ha det gott

 3. Ihania kuvia, kauniit hiukset mutta paras on tuo ihana pieni lapsi <3

  1. Niiiiin sama mieltä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *